Födelsedag

Idag har vi firat min far som fyller 80 år, hipp hipp hurra på din stora dag. Han fick en dator ifrån oss alla-hans första. Så nu jädrar ska vi har kurs för honom, det kommer öppna sig en ny värld.
Det var roligt att få träffa alla, det är inte ofta ALLA är samlade.
Pappas vackra födelsedagsblommor


Påsk

Halloj

Oj vad jag inte skrivit på länge det har varit så mycket. Förra veckan var jag så trött, jag kom till jobbet på torsdagen och såg så dåligt. Jag fattade inte jag jobbade på tills jag inte orkade jag såg så suddigt på ena ögat. Sprang in på toa och kollade då hade jag glömt att stoppa i linsen i det ögat ååå då är man trött på morgonen.
Annars så är det bara bra i helgen så gjorde vi premiär med husbilen, det bar iväg till Ullared på fredagen. Det gick fint fint med man, barnen och hundarna. Vi gjorde många stopp på vägen ner i det fina vädret.
Vi fick våran plats på ullared hmmm det lutar mycket sa Jonas neeejdå det blir bra sa jag. När vi skulle sova på kvällen så höll vi på att halka ur sängen som det lutade. Men går ju inte gärna ut på kvällen och börjar krångla med bilen när folk sitter i sina solstolar med drinkar och kollar. Så det vara bara att hålla i sig första natten. När vi sitter och myser på utsidan så gör Hanna en bakåtvolt med stolen, ni skulle ha sett de. Sedan var det dags att bädda ner, Pontus ska prova sängen BLAAAM säger det och han ligger som ett V.Sängen rasade.  Jag höll på att kissa ner mig av skratt. Jonas ser helt allvarlig ut och säger lugnt mmmm kan du resa dig jag har bordet på min foooot.
ja himmel fam på semester.
Andra dagen var lugn shopping, mycket sola när vi böt av varann med hundarna på utsidan. Och lugnt med folk.
Skönt att vara hemma idag och bara grejsa, tvätta plocka mm.
Imorgon ska vi fira far som fyller 80 år då blir det kalas. Nu dax att ladda för jobbarvecka.
Tjing

Första fikastoppet

Trötta efter Ullared

Första kvällen

Utanför Ullared

Jonas får inte igång tv:n (o det är fotboll)

En ny fikapaus, där dök det upp en vacker svan

En trött Saga

Wilma är nöjd med sitt inköp

Vi ses i Augusti igen

VÅR

Hallojsen på er där ute, oj vad jag inte skrivit på länge. Det är mycket hela tiden. Bilen är inne igen på lagning uj uj men fick den tillbaks idag, hoppas den håller ett tag nu vore skönt. Sedan har vi tagit en sväng med våran kära husbil i fredags till min kära syster i Frövi. Där fick vi go mat mmm tack å tack. Sedan vart det 40 års fest i lördags det var SKITROLIGT tjoho , men det kändes dagen efter. Idag har det varit en underbar vårdag man blir så glad, man får energi. Efter jobbet så vart det lite shopping på staden, sedan hem och började rensa på altanen. JISSES vad skräp det blir under vintern. Julkartonger,födelsedagskartonger mm mm. Men nu jädrar ska det rensas och även i garaget, nu ska våren fram.

Älskar HM

Efter vår kommer sommar tjoho längtar

Gummsan och jag , rolig 40 årsfest tack

Så här glad är jag att det är vår.

Tjing e ling

Födelsedag

Oj var åren går fort Pontus blir 12 år idag. Jag minns det som igår. Det var påskafton och vi skulle ha folk hemma på middag, när folk började strömma in i hallen så kände jag att hmmmmmmm det gör ont. Jag hälsade artigt och smet upp på övervåningen jisses ont ont. Vad ska jag säga till dom där nere, Jonas hade fullt upp med att fixa pajer. Till slut så förstod alla vad som var på gång. Jonas körde fram bilen, ringde barnvakt till Hanna, Jocke hjälpte mig ner för trappan. Vart sittandes i trappan med en värk jisses. Det vara lite rörigt men vi kom iväg. Vi lämnade alla med mat-fint dukat bord, där satt dom tysta och snopna och åt.
På påskdagen den 4/4-99 är Pontus född.
Grattis på din stora dag

Kalas

Sitter här efter en bra dag. Började dagen med att sova länge mmm gött det behövde jag. Har varit mycket under veckan och vilken fredagsnatt Jonas fick gallstensanfall under natten. Det vart inte mycket sova.
Lördagen har vi haft lite firande för Pontus alltid roligt att träffas och pratas lite. Denna gång har vi delat upp släkten lite så man hinner prata med alla. Firandet fortsätter på måndag.....
Kvällen fortsatte med goda vänner-vin-pizza-och mycket skratt, tack det var trevligt.
Första gången vi provat hemkörning av pizza, det var smidigt.
Imorgon så blir det shopping av paket.
Måste berätta under dagen var min kära systerdotter på besök med sina underbara barn, lilla Tuva skulle på kavalkad senare. Och hon skulle vara träsktroll, det sminkas-byttes om-och håret skulle färgas. Allt vart toppen jättecharmigt träsktroll. Senare kommer våran lilla Saga (hunden) och traskar i köket och jag blir FÖRSKRÄCKT hon var röd om tassarna. Jag skriker hon blöder..... Kom på efter en stund att det var hårfärg efter träsktrollet på golvet mmm vad rädd jag vart. Sedan kommer Pontus o hanna även dom röda ha ha. Hoppas det gick bra på kavalkaden för det charmiga träsktrollet.
Ha en bra fortsatt kväll

Lilla träsktrollet, och så go pizza på kvällen


Hinner inte med

Hallojsan på er igen.

Oj oj vad denna vecka gått fått, kom på idag hua jag har inte skrivit på flera dagar. Denna vecka har varit mycket på jobbet, något varje kväll. Kom på i sista sekund att Pontus skulle klippa sig idag, slängde oss i bilen och iväg. Idag vart det en premiärtur med husbilen inte långt men ändå en tur. Åkte in till mor o far på fika och sedan en tur runt vackra ko sia.
Imorgon blir det städning och kalas för Pontus tänk 12 år på måndag oj vad åren går fort.
På söndag blir det Örebro en sväng för paketinköp, ska även kolla på kamera. Det vore roligt att kunna ta lite kort på allt som händer.( Det blir en hel del)
Inget nytt men vad trött jag är freeedag.

Mmmm helg - godis

RSS 2.0