Nöjd

Jag känner mig så nöjd med helgen slappat grejjat träffat goa vänner, skrattat,shoppat och zumbat
I fredags hände något städade som vanligt på jobbet och så dyker det upp en kändis. Japp Stefan Holm (höjdhopparen) kom dit han skulle hålla föredrag det var lite roligt.

Sedan så kom våra goa vänner upp och vi fredagspäste i soffan med idol. I lördags var det en riktig grejsardag fick mycket gjort. Diskade, tvättade,målade, städa,päste o päste lite till. Och så var vi och kikade lite på våra vänner som ska flytta sin firma, jisses det är lite grejer när man börjar röra om. Men det blir bra.
Sedan på kvällen var vi till andra vänner där det vart film-goa kex-vin och en del skratt.

Tatueringen börjar  att läka hmmmm aaaaaa det kliiiar, men det blir bra är nöjd. Kommer kort framöver.
Idag så åkte Hanna och jag en snabbis till Örebro och snabbshoppade lite hittade fina ytterlampor vi ska sätta upp. Och sedan vart det jag niii veeeet ZUMBA aaa ZUMBA iiii.
Det är verkligen att ladda upp batterierna.

Ja ni kära vänner jag tänkte lägga upp lite bilder men som sagt var så har jag ny mobil och det är ju så braaaa grrrr. INTE känns det som just nu. Jag kan inte lägga upp bilderna hjälp LINDA jag får nog ringa efter hjälp imorgon. Linda är min datasupport. Jag återkommer med bilder.

Nu ska vi ta lite te och kex o goa oster och sedan kolla på tv en sväng.
Ha en bra vecka.

Närmar sig helg

Uj uj vad nöjd jag känner mig har varit o zumba, ska slänga mig i soffan en ministund med lite te och varva ner. Denna vecka har varit lite grejer. Åren går så fort tyckte nyss vi skola in barnen på dagis, och häromdagen satt jag på möte ang gymnasiet med Hanna jisses vart tar tiden vägen. Till veckan nästa möte med Pontus jisses han slutar 6 an och ska upp på högstadiet hmm, ja tiden går.

Det pratas så om att det är såååå bra med touch telefon(stavas det så) så vi har införskaffat det. Men jag kan skrika rakt ut jag slänger den snart i sjön. Det rullas hit och dit o råkar ringa upp folk. Häromdagen ringde jag upp grannen fick panik när jag inte fick av tel, så jag slängde in den i arbetsskåpet  o stängde dörren o lyssnade om  jag hörde något. JODÅ RING RING hjälp tänkte jag.
Sedan var jag på affären och stod i kön då ringer det och det går inte fort kan jag säga innan jag svarar, men till slut så. Så var det en röst som sa
-Hej det är ifrån Elon jag tänkte höra om ni har hushållsapparater jag vart ståendes som en fågelholk VA
Hon sa samma igen och jag VA
Till slut fattade jag att våra andra kära grannar har gått in på busringning på nätet.
Jag var slut när jag kom ut ut i affären.

Häromdagen var jag till mor o far o grattade dom, dom hade 58 årig bröllopsdag inte dåligt det är några år.

Det märks att hösten har kommit nu mera på allvar mörkare och kallare och löven börjar falla. Men jag gillar hösten det är mysigt, värre när den tråkiga snön kommer.
Lite kort kommer framöver när vi lyckats installera telefonen. Ha de


Tatuering

Jaha då var det  lördag, sov lite oroligt inatt var nog lite nervös inför tatueringen. Var iväg idag och byggde på min blommranka. Oj oj vad fin den vart är så nöjd.
Har även hunnit med att pyssla lite,klippt ner buskar ute. Plockat ur lite i husvagnen ska hinna måla fönsterluckor i helgen. Men först så ska jag slänga mig i soffan nu och päsa, och vila upp mig inför kalaset idag. Jonas lillebror fyller 30 år. Ska även bli roligt att träffa deras lilla Joline, passa på att klämma lite.

Ha det bra därute vänner

Trött Trött igen


Ena stunden är man skitpigg o ena stunden jättetrött, jag fattar inte tröttheten borde gå över. Är trött på att vara trött.

Jaha då var det torsdag denna vecka har gått fort. Jobbar, träna zumba, träna zumba igen. Och så har jonas tatuerat sig, det vart så fint. Så var vi hemma hos en arbetskompis på en liten höstträff på hennes fina altan, oj vad fin den var och STOR. Roligt hade vi ,  mat och gott vin o mycket skratt. 
Min nya telefon har kommit hua nu ska man lära sig den, det blir nog mycket tok innan man kan den.

Sedan måste jag skicka en hälsning till våra underbara grannar som vi har. Vad gjorde vi utan dom. Dom är dagmatte o daghusse till våran vovvar. Våra vovvar älskar dom. Det är underbart att veta att Wilma o Saga har det bra med dom på dagarna när dom blir hämtade. TACK FÖR ATT VI HAR ER . NI ÄR TOPPEN.
Till helgen så ska vi fira Jonas lillebror som fyller 30 år. Och så händer det andra saker ......nyfikna ...... ni får se framöver.....säger inget mer.

Nu måste det fixas mat.

Saga

Wilma

Snart helg

Pigg

För en gångs skull känner jag mig skitpigg, inte när jag kom hem ifrån jobbet men senare på em kvällen. Känner mig så jädra nöjd har städat, tvättar o plockat tvätt och pysslat. Tänt mycket ljus mmm mysigt. Dagen har varit bra, har haft med en tjej som ska läras upp på kök. Hon var pigg och pratglad, det gillar jag.
Något som är mysigt med hösten är alla kataloger man får. OCh man får rysningar när man riiiiiiver av plasten och det luktar katalog ha ha ha. Så nu da da te--sängen--katalog

Ha de

Söndag

Jaha denna helg gick också bara swisch förbi hinner inte med, ändå var jag ledig i fredags. Mysig fredag passade på att skjutsa barn till skolan mysigt det är inte ofta man kan göra det. Sedan hem o tog kaffe läste tidning i sängen och somnade med hundarna en stund. Sedan upp till frisören en sväng för att fixa till mitt BLONDA hår. Vart mycket bättre puhh skönt, TACK ÅSA DU ÄR TOPPEN. Skönt att du finns nära, och att man har dig.

Sedan vart det ut o måla måla på detta hus som aldrig blir klart känns det som.
Men det börjar ta sig nu.
Fredagen var en riktig slapparkväll med fam skönt och mysigt och päsigt. Lördagen var det upp hyfsat i tid, Jonas o jag ut o fortsätta måla måla. Sedan har vi pratat länge om att köpa varsin ifone till barnen. Dom är så goa tjatar aldrig men vi vet vad gärna dom vill ha. Så vi in till Telia och fixade dom har kanonerbjudande nu.
Hem och gjorde mysigt fika på altanen och gömde tel på bordet. Det går inte att beskriva känslan när barnen fick se dom. Känslan av LYCKA. Det är så jädra roligt att bara komma på något skitroligt så här en helg mitt i september när det börjar ta emot med hösten o mörkret. Det lever Jonas o jag länge på att se dom så glada.
Snacka om långa värmade goa bamsekramisar vi fick. På kvällen var vi ut och åt med våra goa vänner på colleseum mmm det var gött, och så vart det något gott glas vin senare hos dom. Tack för mysig kväll där vi planera framtiden lite ha ha alltid roligt att planera.

Sedan har vi dom goa vovvarna ha ha ja jisses. Dom är så olika. Wilma är lugn som Ferdinand hon sitter helst och luktar på blommorna. OCh så har vi Saga som är vild och helst inte sitter still. Hon hämtar in pinnar, tidningar, kottar, kaffefilter mm mm som hon gömmer i våran säng. Man kan hittar allt där, Just nu så är favoriten ÄPPLEN. Hon hämtar in äpplen hela tiden, finns överallt i huset. Soffan, toaletten, SÄNGEN, ja jisses. Men roliga är dom.

Idag har vi varit till min mor o far hela fam. Mysigt. Hanna har läxa att intervjuva någon gammal ang hur det var förr med hus,mat,kläder mm. Det var intressant att höra hur dom berättar om förr, skulle kunna sitta länge och bara ta in o lyssna hur det var. Dom berättar med sådan inlevelse, man kan nästan se framför sig hur det var.
Förkylningen börjar vända så himmla skönt ska försöka iväg på zumba idag o prova får vi ser hur det går.
Japp det var denna helg bara att ladda för en ny vecka.

Nu är hösten på gång jag tycker det är mysigt när man får kura ihopp sig inne och tända brasan.

Mysigt
Tjing

Blond

oj oj oj hmmm ja vart ska jag börja. Imorgon har jag sem för jag skulle tatuerat mig, men tatueraren ringde o bokade av pga begravning. Så jag har fått en ny tid snaaart. Men jag hade redan sökt sem imorgon så jag tar det i alla fall då. Har varit en kämpig vecka när man inte är pigg. Men det känns som förkylningen börjar vända - äntligen.
Sedan var jag till frisören idag och tänkte blondera lite, har växt ut mycket. Så jag tänkte hmm undrar om jag ska slå till med en helblondering. Då säger Åsa ska du verkligen det Brittis. JAPP säger jag bestämt det är klart.
20 min senare skriker jag HJÄÄÄLP när jag får se mig i spegeln. Jag får inte luft, får ångest, bara gapar. Känner hur det börjar valla vågor av svett blandat med rysningar. Jag bara stirrar får inte fram ett ljud.
Då tänker jag NU HAR JAG GJORT EN BRITTIS IGEN. Helt otroligt.
Fam ska vi inte tala om när jag kommer hem dom fick inte fram ord. ha ha ha ha .
Tur att jag har semester imorgon för då ska jag iväg igen till Åsa så får vi se hur vi fixar till detta.
Kanske lika bra att bli mörk, vi får se vad som händer.

Har inhandlat Kan Jang, c-vitamin, mera alvedon och nässpray och grönt te så nu jädrar ska jag bli bättre. Vill igång att ZUMBA saknar det.
Jag då får vi se kära vänner om jag är blond , mörk eller rödhårig framöver, spännande va.

Dax för te och ladda för morgondagen.
tjing

Snorigt

Jag vill göra så mycket träna, måla klart mm. Men är sååå snorig, jag går omkring som en guldfisk och försöker andas med munnen. Inte roligt. Jag vill träna träna. Har inte gjort något i helgen tvättat och dammsugit och sedan bara slöat. Orkar inget känner mig bara dåsig. Ska försöka ta en promenad och se om jag piggnar till, måste bli pigg tatuering närmar sig.
Och våran Wilma har inte heller mått bra, varit till veterinären en sväng. Hon kan inte kissa så vi hoppas medicinen hjälper.
Blir inte mycket skrivet idag ska ta mer te med honung och lägga mig igen.

Trött, trött





RSS 2.0