Mycket nu

Hua vad mycket det är nu, man hinner knappt med.
Tänk det händer alltid något när jag ska göra något. Igår var jag på en affär då kommer det in en kvinna. Som börjar skrika och gorma i hela affären, för att personalen vill att hon visar vad hon har i väskan. Hon börjar bli otrevlig och hyttar med näven. Jag  stod stilla och bara stirrade rakt fram jisses det vart olustigt, hon var galen. Hua sätter mig i bilen och pustar ut, åker vidare till en annan affär..
Står i kön igen då kommer det en man som sjunger, om att han där uppe är med oss. Att vi alla är här tillsammans tralala ... osv jisses tänker jag det är nog bäst jag åker hem nu. Ingen mera affär.
Idag har jag suttit med hanna och läxor fysik oj vad svårt det är tycker jag.
Mycket på jobbet nu möten utbildning julbord på gång,  ska bli härligt med ledigt snart.

Har varit mycket trött en period mycket beror på mörkret, kolsvart när man åker och mörkt när man kommer hem. Kom till jobbet igår morse var jättetrött vid kaffet så fick jag nackmassage av  superduktiga Marina, som är massör.  Tack Marina du räddade min dag.

Funderar på att färga håret men vet inte hur, ni som läser skriv gärna en kommentar vad ni tycker. Ljus eller mörk. spännande att se..

Imorgon är det födelsedag för Hanna som blir 15 år.


Jorun på jobbet är superduktig på att sticka, här har hon stickat en julkula.

Nej nu ska jag natta gonatt zzz

Advent

Japp då var det första advent, har varit hos mor far på på en fika mysigt. Annars har det varit lugnt i helgen bara slappat, varit på stan och fixat finkläder till Pontus. Han ska på nobelmiddag framöver ljusigt va.
Annars har det inte hänt mycket är så trött hela tiden, tycker jag sovit mycket men tröttheten sitter i.
Vaknade inatt av stormen oj oj vad det blåste.
Idag pratade jag med Shirley och Bror en sväng, härligt att höra deras röster en sväng.
Längtar till semestern som jag ska ha vid jul ska bli skönt att bara få sova-elda i kaminen på morgonen och få krypa upp i soffan med hundarna och läsa tidningen-inte ha några tider att passa-få gå runt i raggsockor och morgonrock halva dagen mm mm längtar.
Men nu ska laddas för ny vecka med jobb-möte-utbild-och Hannas 15 års dag närmar sig

Adventsfika på jobbet

Julblommorna framme på fikabordet

Även mys i fönstren

Även granen klar i fikarummet mysigt

Ha de bra därute go vänner ha en bra första advent



Vilken onsdag aaaa

ÄR HELT SLUT VILKEN DAG ha ha ha. Började morgonen med att Hanna hade läkartid åkte dit och till jobbet. Sedan hem och hämta barnen iväg till en tandläkartid för Hanna. Ner till musikskolan med Pontus , medan han var där så passade jag på att handla. Till musikskolan igen för att hämta, sedan hem en sväng slängde i mig en kaffeköpp och bulle. Hämta lite luft o sedan iväg på möte ang allt som händer runt om i Kga-Dfs med vandalisering.  Med skolpersonal - polis -socialen mm mm

Nu en snabbpäsning i soffan lite kvällste ett måste.

Grattis till Shirley som fyller år idag, och till våran lilla Saga som blir 2 år.

Örker inte skriva mer idag


Alien, Ufon

Tjoho tisdag försöker vara pigg men är trött hela tiden zzzzz.

Vilken början på veckan i söndags kväll så skulle jag klippa Sagas tassar, klippte ett fint snitt i fingret istället shiit vad ont det gjorde.
 Sedan imorse på väg in till jobbet så är det kanonmörkt när jag åker o möter inte många på vägen. Meen  Brittis lyckas med det mesta, jag möter kanske 3-5 bilar på morgonen. Och när jag möter en av dom så händer något som jag inte vet än vad det var. Jag sa till Jonas när jag kom hem jag tror på ufon. När jag möter denna bil så kommer det som ett rött klot framför bilen och det smäller till som jag träffar något. Jonas tittar på mig !!!! hur  stort var klotet då - jaaaa som en liten badboll. Det är säkert jag hann inte uppfatta, bara att det var rött och kom farandes fort. Kollade bilen fannas inga märken huaa skarry. Men jonas kom fram till att bilen jag mötte måste ha tappat sin lyckta på bilen som är röd, hua jag tror på det hoppas.
 Och inte nog med det när jag kommer till ett ställe på väg in till jobbet så ändras radion nästan varje dag. Gulp jag tar nog bussen
Sen när  jag kom till jobbet tiiiidigt så såg jag grejer som låg utanför väska, underlag, sovsäck hmmm tänkte,  vem har lagt grejer här. Så jag smyger fram och ser att det andas i sovsäcken aaaa vart skitarädd och sprang iväg , där låg det en och sov i kylan brrr.
Senare på dagen fick jag en kantin med sås över armen det gjorde också skitaont gick med kyla och bandage på hela dagen.
Jaa svett vilken dag
Här kommer några kort på trötta hundar efter kvällspromenaden

zzzzz Saga fyller 2 år imorgon  23/11

zzzzz  Wilma fyllde 4 igår  21/11

Nu hänger vovvarnas jackor framme, klara för vintern (och reflexväst ska det vara)
Tjing Åter kommer om aliens

Slöhelg

Jaahaaa vad ska man skriva hmmm det har inte hänt så mycket under veckan, det rullar på. Till veckan är det lite tider hit och dit att passa med tandl och doktor mm.  Och kvällsmöte ang ang att det vandaliseras så mycket runt om varför ??? jag det kan man undra varför??? det är fördjävligt vad pengar det kostar på allt som förstörs.

I fredags vart det fläskfile ute gött att slippa göra mat. Och igår vart det kinawooksbuffe på Marieberg  mmm så jädra gött , ha ha slapp göra mat igen.

Söndag aaa sitter och funderar på mat ååå ett måste inte roligt. Idag är det en riktig slöardag slappar i soffan får ett ryck hänger tvätt, slappar i soffan igen och så ett ryck. Just nu inväntar jag ett ryck igen ....
Ska hinna med en långpromenad med hundarna , klippa lite tassar och tvättning av hundar,  måla lite, plocka lite, och ööööö handla .
Har grejsat till lite där hundarna har sina grejer i tvättstugan vart gulligt. Nu har dom egna fina hängare där dom har sina grejer reflexväst och go jacka till snön kommer.


Nu känner jag rycket är på gång lika bra att köra på ut i tvättstugan wrooom

Mysig helg

I helgen har vi slappat fredagen vart det soffmys HELA kvällen, med teletubbiesdräkten och go lasagne som darlingen gjort. Lördagen var vi till Mariestad på kalas - jonas systerbarn fyllde år. Idag är det Fars dag grattis till alla pappor. Var hos mor o far hela dagen, fick go smörgåstårta och gott fika- mysig dag. Och idag var min morbror o fru där också, det är så roligt att träffa dom. Dom bor i Singapore och dom åker snart hem, kommer sakna dom kramar på er.
Till sommaren fyller kära mor 80 år och det planeras redan kalas ska bli roligt, eller hur Shirley och Bror vi får höras mer om det.

Häromdagen kändes det att man börjar bli gammal ha ha. Det väller in post ang gymnasie för Hanna, Pontus är på fritidsgården, och är det inte bettskenor så är det tabletter för magen och vissa har ont i foten jaaa nu börjar det...

Helgerna går så fort när man sitter på söndagskvällen och tänker på veckan tjong säger det och det är torsdag redan.
Denna vecka är det fullt som vanligt rensa garage, kvartsamtal mm mm....

Ha det så bra därute goa vänner, snart advent det närmar sig jag längtar mysigt

Här är fina små gubbar gjorda på dagis

På morgonen på jobbet fin utsikt över möckeln

Våran lilla gulliga kaffebryggare för 2

Barnens lilla kusin ett litet charmtroll

Laddat för farsdag middag hos mor o far mmm gott var det


Shirley jag och cindy

oj vad jag skrattade här , här hade vi roligt . Min morbror, shirley och lilla jag. kram på er

Här är Hannas marsvin nybadad

Och även lilla goa kaninen nybadad
Allt för denna gång

Barnmat

Ha ha ha ja jisses. Våran lilla Saga (vovven) har det lite trögt med magen. Vi får inte igång den riktigt hon är lite stinn, och gör inte sina behov. Så jag tänkte att lite pure barnmat plommon blir bra, det sätter fart. Saga gick fram och nosa sedan backade hon. Inte tog hon det inte. Oj oj förlåt barn älskar er. Och det har man gett till barnen när dom var små. Inte konstigt att dom spottade ut det.

Annars har dagen varit bra möte och även provning av nya arbetskläder.
Ska ge mig iväg på ännu en promenad och se hur det går för lilla Saga och magen.

Gonatt på er därute


Tjoho

Nu jädrar kan jag lägga in kort igen i löve min gamla mobil.

Denna helg har familjen varit i Ullared, mycket skratt och tokigheter vart det. Vi shoppade loss lite grann alltid lika roligt. Inne på Ullared träffade vi Morgan (TV Morgan), jag är inte blyg vi gick fram och fick hans nya bok och lite kort , han var inte så pratglad.  Nu planerar vi ny resa framöver.
 Eftersom vi kom på denna resa sent så fanns det inget på Ullareds camping utan vi tog en camping på väg hem. Fam Ahlström tänkte inte på frukost dagen därpå, det kom vi på när vi vaknade. Aa tänkte vi vi tar närmsta mack när vi startar, tror ni det kom någon mack. Vi åkte mil efter mil, nästa sväng kanske, nästa samhälle neeej inte då.
Till slut stannade vi ett litet samhälle så lite läskigt ut och öde. Där hittade vi en mack njaa vi tar inte där tänkte vi, den såg ut som i en skräckfilm -lite ödsligt -imma på fönstren-såg ingen personal njaa vi fortsätter in i byn. Aaa en Ica vad härligt hmm det var lika ödsligt där inne. Någon enstaka person kom och dom tittade som vi kom ifrån rymden. Kurr i magen så letade vi efter några färdiga goa mackor men neeej inte då. Vi kom ut i bilen med varsin sockerbulle, mm vad gött att få lite socker i kroppen så man blir pigg. Vi satt på detta lilla torg i bilen kändes lite olustigt, så öde men men. Sätter tänderna i denna goa smaskiga bulle och det ilade till i tanden så jag flög upp ur stolen. Vaaa denna goa vaniljkräm som bara ska mmmm rinna ur var en isklump. Bullen var stelfrösen inuti. Hanna hade köpt en go smothie, trodde hon. Det luktade inte hallontårta när hon öppnade den. Jag försökte smaka på den men det gick inte det kom som klumpar ur den, åå det vart ingen Smutti heller som jag sa.
Nej vi fortsatte våran resa när vi åkte ur byn stod det en man och blåste löv inget konstigt med det, men det konstiga var att han blåste löven på bilen, Jonas la i växeln och vi drog huuu här stannar vi inte igen.
På tal om annat är sugen att göra något med håret igen tjoho Åsa om du läser detta så är jag på gång igen snart, spännande va. Det kanske blir mörkt, kanske lugg, kanske KORTARE jag vet inte vi får se.
Här kommer lite kort igen tadaaaa

Frukost på nervägen i allafall på MC Donalds

En frukost äggburgare med bacon 

En förväntansfull Jonas på väg till Ullared

Inne på Ullared har dom byggt Ullared i lego

Många legogubbar blir det


 Dax för kaffe o ch macka så man orkar shoppa

Morgan

Här är vi samlade tadaa

Oj det var ljust när vi gick och kölsvart när vi kom ut, en heldag



En nöjd darling (natta ute)


Våran stuga

Utsikten ifrån fönstret på morgonen

Nöjda åker vi hemmåt

Såhär nöjd är jag


Mobil

Tjoho ja jisses för 1 månad sedan köpte jag ny mobil jaaa det ska ju vara pekskärm nu för tiden och appar o mappar hua. Jag höll på att bli tokig det skulle ju vara så smidigt. Bilden åker hit o dit och man råkar skicka till fel personer aaaa kan skrika rakt ut. Klarar inte att lägga in bilder på datorn längre, har nyss lärt mig det mm mm. NEEEJ nu jädrar få det va bra tänkte jag ha ha, så nu är telefonen såld och bär på min gamla hedenhös igen. Härliga goa knappar veetja och kontaktlistor man förstår sig på, jag hör till gamla stammen jag, jajjamen.
Så nu kära vänner så kommer det komma in bilder snart igen på bloggen.

Vi höres


RSS 2.0