Zumba

Oj vad jag inte skrivit på ett tag, men det är så mycket hela tiden. Dagarna rusar iväg och även veckorna. Men 2 veckor kvar till sem börjar längta nu, är tröttare o tröttare på dagarna. Man däckar i säng på kvällarna. Jag har fått så himmla ont i nacken måste nog gå iväg och fixa det innan sem, så man får vila nacken ett tag.
Har varit iväg och provat på Zumba oj oj vad roligt det var. Så jag har varit iväg igen, nu jädrar ska hullebullen bort på magen. Man skulle göra åttan och sexan o stampa och torka handduk o skaka ja jisingen, det blir nog bra när man kommer in i det. Men det är inte lätt att hålla sig ifrån gott gott, idag rammlade det in gott gott på jobbet. Har varit midsommarfest på jobbet med alla föräldrar och oj vad mycket korgar med gött i det står i fikarummet. BARA ATT TRÄNA EXTRA
Idag så har vi varit på 1 års kalas vad tiden går fort. OCh så skulle vi även säga hejdå till min systers flicka med fam som flyttar till Norge till veckan. Jag försökte det gick bra ett tag ända till hejdå kramen kom hua då kom tårarna och verkligheten ikapp. Det är inte ofta vi ses nu heller det är ju alltid något men man vet att man är nära. Nu blir dom så långt bort.Det kommer kännas konstigt först. Jag är jätteglad för dom att hela fam får vara tillsammans nu och barnen är så glada och visar sådan glädje. Som dom längtat efter detta.  Vi får ta en tur till Norge framöver och titta hur dom bor och fiska i fjorden-mysigt.
Nej nu sängen och vila upp inför morgondagen och ladda för midsommar. Det kommer nog många härliga kort ang midsommar.
En arbetskompis var hemma och hälsade på och tog en fika. Det var mysigt. Lilla tjejen tyckte det var så roligt när Hanna fixade naglarna, gissa om hon var mallig. Dom vart chockade när dom såg Hannas alla djur ha ha, dom trodde hon hade 1 hamster.

Hanna gör manikyr på liten gäst

Mmm gott och blandatkorg i fikarummet

Mera gött

Även nyttiga jordgubbar -braa

En personal på jobbet hade med en gammal skivspelare och skivor. Jättehäftig och den fungerar - oj vad det spelades o dansades och vissa sjöng .....

Skolavslutning

ÅÅÅÅ vad fint det är varje år, och varje år kommer det tårar. Detta år tänkte jag jag ska proppa munnen full med tuggummi och tugga tugga då gråter jag inte. Men när den blomstertid nu kommer  KOM då gick det knappt det brännde i ögonen. Hua tänkte jag det gick bra. Sedan kom man in i klassrummet och ser fröken som gråter och inte kan prata utan stora klumpar i halsen. Jaaaaaaa det gick inte jag spotta ut tuggummit o torka tårarna. Det är så fint.
Sedan hem och fika på altanen och mös lite= paketöppning. Det är dom värda barnen som dom kämpat.
Älskar er min fina goa barn. Älskar även min fina goa man och djuren jaaaa hela fam och Alla vänner.( Nu vart jag djup) Sådana här dagar tänker man på vänner som har det djävligt svårt just nu, och man tänker på det man har. Att man har det. Att man är lycklig som har det.
Pontus fick en elgitarr och Hanna presentkort på behandling med naglar , fotbad,massage. Men Hanna tog fram sin gitarr också idag och nu JÄDRAR spelar dom ihop så det dönar i huset SKIIIITKUL tjooho drag.
Idag kom det in en liten kille på dagis i mitt kök och sa -Brittis vi får inte glömma kramen som vi brukar göra. Han är så liiiten go och lillgammal. Det värmer i hjärtat man blir så glad.
Igår var vi och grattade Alex som fyller 15 år GRATTIS IGEN ALEX. Och idag fyller en nära go underbar vän till mig år. En vän som alltid finns nära och som känner mig väl. Det är skönt att ha sådana vänner, tack för att du finns och att jag har dig som vän. Grattis Linda-gummsan på din dag.
Idag kommer det mera djur hem till oss, Hanna ska vara djurvakt i 4 dagar. Det kommer 2 hamstrar och 2 gerbiler.

Barnen på skolavslutning mm fina

Firande på altanen

Pontus rockar loss

Även Hanna

Tårta på jobbet

Gummsan o jag Grattis på dig. (inte så bra bild men det syns)


Skratt

Hallojsen oj oj vad jag skrattat i helgen. igår var vi på grillfest hos goa bekanta mycket skratt kan man säga. Det vart mycket prat om våra semestrar som vi gör, jag fattar inte men det händer alltid något JÄMT. Barnen brukar säga vi är vana. Det började redan när jag var yngre ex. som när
jag körde upp på parkeringstaket i Karlskoga fast jag körde upp fel håll o fick möte.

När jag åkte iväg med bilen och hade en cyklist på taket som sprattlade

När jag bytte om i biltvätten, det jag inte tänkte på var att det såg alla på tv:n i butiken.

När vi skulle flyga första gången och vi fick nödlanda, när vi väl var uppe igen i luften och väl kom fram och skulle njuta på stranden första dagen. Så flöt det upp en man brevid som var drunknad. När vi kom hem igen till Arlanda så startade inte bilen och handbromsen satt fast och fläkten fungerade inte. Vi åkte några bil med neddragen ruta mitt i vintern för att det var imma på hela rutan. DET VAR TYST I BILEN.

När jag bastade i badhuset så råkade jag fräsa till röven på bastuaggregatet det stog TYLÖ på röva, kunde inte sitta på ett tag.

Jag kom sent en mörk höstkväll på Karlskogavägen och det stod två bilar och blinkade, jag vart irriterad och tänkte hur kan dom stå här och prata mitt på vägen. Min lilla masta flög som en katapullt på vägen. Jag landade chockad och fatta inte vad som hänt fick se i backspegeln att dom kört på ett rådjur. SOM ÄVEN JAG KÖRT ÖVER IGEN.

Jag träffade en bekantas barn på en affär i örebro dom sprang emot mig och ropade BRIIITTIS. Jag tog emot henne i famnen och kände upps detta går inte. Jag tappade balansen och for ner på en pall cocosbollar. DET VART PLATT. Jag tog henne i handen och gick ut som inget hänt.

Jonas får se barnen ska hugga ved vid bastun han säger nej nej barnen låt mig göra detta. Vad händer jo han hugger sig i smalbenet. = Akuten

Jag har mycket mer att berätta.....

Våran första husvagnssemester bar av till Kolmården. En bekant hade tagit fram närmsta väg på datorn vi åkte runt vid laxsjöarna i ca 2 tim och kom till samma kurva hela tiden. Väl framme i Kolmården så skulle vi sätta upp tält dom bekantas barn råkade få en tältpinne i gommen. Sedan så skulle vi gå till lekparken där Pontus rammlade av en gunghäst och slog sig REJÄLT i huvudet. Vidare mot Vimmerby på väg ner så tyckte vi Pontus kändes varm. Senare på kvällen fick han ingen luft så vi fick ringa 112. Dom slussade oss till närmsta vårdcentral, väl framme där så hade han kraftig halsfluss. Dom tyckte att hela sällskapet skulle ta halsprov. Så dagen efter satt vi på vårdcentralen 7 av 9 hade halsfluss. Jag kan säga att det var ingen som var så allert på Vimmerby.

Som ni vet så har vi ju köpt husbil. I påskas så åkte vil till underbara ULLARED. På väg ner så stannade vi efter några mil och rastade hundarna allt toppen. Vi åkte 1 varv runt macken för att hitta en bra kissplats till hundarna. Sedan iväg igen NÅGRA MIL då jag klämmer fram att jag tror hundarna är nödiga igen. Stannade igen. Ca 5 tim till Ullared brukar det ta det tog ca 10 för oss. Grejer är att vi körde om en cyklist och när vi stannade så körde han om. Vi stannade igen innan ullared vid en underbar sjö. Där dök det upp en underbar svan. Vi gick ner till sjön och tittade på den underbara svanen som ville visa upp sig. Då säger jonas HÖGT för faaan dom kan var aggresiva. In med hundarna och barnen i bilen och igen med dörren och glös i fönstret efter svanen. Jag vågade inte säga något till jonas att hundarna inte hade hunnit kissa. Så när vi kör om denna cyklist igen så klämmer jag ur mig. Darling jag tror hundarna måste kissa dom han inte det förut.
Väl framme i Ullared så får vi våran plats. Vi är malliga och backar in, i med strömkabeln och vi är lite stolta att det är SÅ SMIDIGT med husbil. Jonas går till receptionen och köper korv och engånggrill. När han kommer tillbaks har han med sig 1 KG KORV det fannns inget mindre, vi vart ju mätta. Igång med lillla grillen och grillade på knä. Då backar det in en 10 meter husbil brevid. Öppnar en lucka på sin bil och drar ut en gasolträdgårdsgrill vi bara gaaapade. Sedan skulle jonas ha igång tv inte ett ljud eller bild. Senare när mörkret faller på så smög vi runt och kollade vad dom andra fick in för kanaler. Grejen var det att vi inte fick NÅGON bild. Äntligen kvällen fam går in och ska mysa bilen lutar framåt så vi får hålla i oss. OCh vi ville inte gå ut börja greja då när folk sitter och njuter utanför. Det går bra en natt tänkte vi. Vi ska bädda ner för pontus ville inte sova uppe i alkoven. När vi bäddar ner så har vi inte satt i pinnarna ordentligt så Pontus far ihop som en fällkniv. Jag kan säga att det är trångt man flyttar sig inte hur som helst. Jonas säger inte ett ljud han bara stirrar innan vi fattar att bordet är på hans fot. Jag skrattar så jag knappt kan hålla mig jag kommer inte bakåt bara framåt i förarhytten. Och där kan jag ju inte bara sitta och skratta när folk grillar utanför. Jag fick ta en kudde för ansiktet och bita och skratta i den. När vi väl lagt oss så tittar jag på min älskade underbara man som spjärnar emot med fötterna för att inte halka ur sängen. Jag bryter ihop igen oj oj. Dagen efter böt vi och fick en bättre plats. Fortsättning på tv:n som vi fortfarande inte fått in med kanalsökningar, och antenner. Tittar vi på grannen som har sin gasolgrill då får vi se en STOR paraboltallrik som snurrar runt ELEKTRISKT ja hua vilka grejer.
Resan hem gick bra nästan bra. Jonas sitter som en kung fram och kör. Men vi sitter inte som prinsessor bak. Efter många bil så börjar man få träsmak och det svajjar lite. Liiiite åksjuk så jag tänker. Jag orkar inte sitta ända hem jag smyger ner på golvet och lägger mig raklång med kudde ihop med hundarna. Nu är vi hemma fam ropar Jonas glatt, pontus vänder sig om och ser inte mamma. Han säger oroligt till pappa , mamma finns inte där.
Jo säger jonas , neej hon är borta. Jag bryter ihop av skratt IGEEEN.
Ja vi får aldrig tråkigt vi fam Alhströms. Men vi planerar en ny sommar o sem blir spännande.
Idag har vi hälsat på min brors äldre grabb med fam, och titta på deras nya fina hus. Det var så mysigt och så lummig och fin trädgård. Sedan var vi förbi min goa mor o far, mor fyller år snart så vi firade henne.
Dax för snabbstädning nu och liiite te jaaa ni vet tee. Och laddning för ny vecka o skolavslutning.
Ha de gött

En fikastund hos fam häll, Sannas råtta

Smakat ny god choklad

Hannas nya naglar inför skolavslutningen

Hanna och Ebba

Så söt en liiiten barnstol i skinn
Tjing ha det gött



Student

Mmmmm fredag himmel va gött. Hänt en hel del under veckan barnen har klippt sig det närmar sig skolavslutning. Har tagit ledigt på skolavslutningen så vi kan mysa. Sedan har vi firat barnens kusin Josefin idag som tagit studenten. Det var så roligt att se henne oj oj vad vi skrattat. Man kan säga att hon var GLAD och även druckit lite champangne. Hon sjöng en hel del visor och dansade fågeldansen till.
Igår så var vi till knapped med Pontus klass, dom tycker det är sååå roligt att sova där. Vädret var inte med oss hela tiden, regnskurar = mycket knott. När jag kom hem ifrån jobbet idag så sov Pontus, han sov 1 tim inatt han var lite sleten.
Och även Hanna tog sig en lur, tur att det är sommarlov snart.
När vi var i Knapped så finns det en stor lada där dom sover. Där inne bor en Uggla så underbart fin den var. Jag har inte bästa mobilkameran och vågade inte gå för nära men fick honom på bild. (Och så var det någon som sa att dom kan vara aggresiva)

Och idag så har våran igelkott varit på besök igen.
Imorgon dax för presentinköp till mor som fyller snart.
Och även fest på gång , mycket nu men roligt.
(Jag måste köpa mig en kamera så jag kan ta lite kort det är så roligt)

Pontus o gänget skulle inte sova i ladan, dom skulle sova i tält

En nöjd Pontus

Korvgrillning på gång

Barnen kände inte av några knott, dom körde volleyboll

Fröken Annikas vovve ville bada hela tiden

Ser lite trött ut, många som ville gosa

Pontus åkte linbana, det gick så fort så jag han inte med att ta kort

Inte så bra kort men ser ni Ugglan

En superglad Josefine

Suddiga bilder Josefine stod aldrig still liksom

MMM god student tårta

Va goa dom är

Josse ser koncentrerad ut

Ännu gladare ännu mera rörlig, omöjligt att ta kort ha ha

Vill ha en sådan ljusstake

Lilla igelkotten.
Tjingeling på er


Stan

Jisses vilken varm dag,ena stunden varmt nästa regn och så varmt igen. Det är varmt i köket på jobbet man smälter bort. Men det känns bra att jobba nu mycket golvvård inför sem det blir så fint. Jag säger som Mia Törnblom man får "ASSA" dår får man energi.
Pontus o jag har varit på stan på eftermiddagen och letat efter TUFFA SHORTS JAAAAAAA vi hittar inga. Vart finns alla shorts det närmar sig med stormsteg skolavslutning får liiite panik. Bara att leta leta vidare.

Det händer mycket nu imorgon ska barnen klippa sig - slutet på veckan ska Pontus klass till knapped med klassen. Kusin Josefine tar också studenten - o så fest på gång. Mycket nu.
Våran lilla Saga skenvalpar hon bär runt på bebisar (tror hon) Hon har en gul gummianka och sedan har hon sin favorit som ni får se bild på snart.

Imorse när jag åkte till jobbet kl 5.45 så var det anhöriga o la blommor på olycksplatsen som hände häromnatten. Det händer mycket runt om i Sverige när man kollar nyheter.

Nej nu blir det inget mera idag nu är det dax för dusch-te-bok. Tjing ha det gött

Vovvarnas favoritsoffa

Fina blanka trägolv - nöjd med jobbet

Pontus o jag slog till med en glass mm gött

Sagas bebis

Saga tycker även om att tugga på gosedjur

Wilma gillar värmen

Ännu ett golv jag är nöjd med wow vilket blankt stengolv

Mitt nymålade skåp

Härligt med sommar snart

Dessa blommor har vi mycket av vackra va

Pysslat lite

Tjingelin på er ha en bra vecka

Länge sedan

Hallojsen på er där ute oj oj vad det var längesedan jag skrev. Jag skrev massor nyss och sedan råkade jag trycka på något så ALLT FÖRSVANN AAAAA. Men har tagit lite te nu och lugnat ner mig.

För någon vecka sedan var det mors dag, då var jag till min underbara mamma  med en underbar blomma. OCh gav massor med kramisar. Och så fick vi goooo tårta som mamma gjort.
Förra veckan var det några kalla dagar kändes nästan som höst. Då tände vi brasan och massor med ljus lite mysigt det också, fast man längtar till sommaren.
I onsdags när jag kom till jobbet så kom några barn och sprang emot mig och bamsekramade, åååå Britttis är här nu. MM vad glad man blir i hjärtat och glad när man kommer till jobbet.
I fredags var vi till Åland Jonas och Jag , med Jonas jobb. SKitt vad roligt det  var ,mycket skratt, och musik och gott vin.  Vi tittade på ett band som jonas sett tidigare i sälen i vintras, dom var jättebra o trevliga. Det var så mysigt att sitta uppe på däck och titta ut på alla fina ställen som finns i skärgården. MEN borta bra men hemma bäst, så gött att komma hem till barnen igen. LÖVE YOU BARNEN.
Sedan har vi hunnit med grillning hos goda vänner. Och även ett besök i en sommarstuga hos en go arbetskamrat, jättemysigt var det. Vi grillade och vandrade runt på en rundtur, Hon visade i skogen nära stuga huuuu där vargarna tagit en älg. Oj oj det var läskigt att se, man förstår då vilka krafter det finns runt om i skogen när oss.
Sedan har jag hunnit med att städa o pyssla lite, måla möbler och RENSAT GREJER. Har satt ut mycket på annons-roligt att få lite sålt.
Innan vi åkte till Åland hände en grej som inte var rolig. Hannas ena marsvin vart dåligt och gick bort på morgonen, både Hanna och jag var så ledsna. Man får sådana känslor för alla djur man har stora som små. Men det marsvinet fick en fin begravningsplats.
Det är så mycket nu, mycket ska städas på jobbet inför sem. Fixa skolavslutningskläder som inte riktigt är klart än, klippning på gång. Pontus ska på läger med klassen till knapped. Till helgen är det fest igen. Men det lugnar ner sig. Några veckor kvar till sem.Ni tror vi är tokiga men för ca 2 mån så köpte vi en husbil och nu har vi satt ut den till salu, JA NI LÄSTE RÄTT. Vi vet inte riktigt om vi tyckte det var så roligt men vi vill inte ha husvagn igen heller så vi får se vad det blir - SPÄNNANDE VA.
Det måste hända lite ha ha ha. Nej nu go vänner så ska jag packa inför jobbet imorgon - ladda för  ny vecka. För några veckor sedan så var jag på föreläsning på Mia Törnblom och nu läser jag en bok med henne. Så det får bli en kopp te till och sängen o läsa några sidor. Ha en bra vecka därute.
Här kommer lite bilder idag faktiskt.

Tände lite ljus när det var som kallast förra veckan mysigt

Påstigning till Åland

Påväg ut i skärgården

Kikade ut i skärgården mysigt

Mysstund uppe på däck,tack för en rolig resa. Älskar dig darling

Bandet vi lyssnade på dom var bra

Vackra blommor ifrån torpet

I skogen där vargen tagit älgen lite läskigt

hua vargen hade släpat iväg benet

Älghuvudet

Mysigt inne i torpet

Go rabarberpaj

Under trädet fina blommor

En liten bebissork ibland gräset titta noga

Här kommer korten som Paula väntar på, Wilma som liten bebis

Och lilla Saga. Vad små dom var.

Ha det så gött på er vänner.


RSS 2.0