VÅR

Hej hopp jag har inte skrivit på ett tag för jag har inte haft orken, har inget att skriva. Men nu börjar energin att komma tillbaka igen. Det har väl inte hänt så mycket sen sist.

Har varit på utbildning med jobbet, det var en rolig dag. Alltid roligt att få göra något annat. Var på ett pappersbruk i Mariestad kanske inte låter så intressant , men det var det. Vi fick se allt ifrån när vi lämnar papper hemma i kvarteret i återvinningen, tills det töms hos dom. Och hela processen ifrån tvättning av papper tills det kommer ut nya fina rullar som blir förpackade och klara att åka ut till affärer igen mycket intressant dag och go mat.
Barnen har haft ett gött och lugnt sportlov det var välbehövligt för dom, snart nya tag till nästa lov.

Häromdagen skulle vi o handla som vanlig, men när vi kommer bortanför oss på vägen så får vi se att det brinner. Vi trodde dom eldade ris men vi visste att ingen bodde i huset. När vi åkte förbi fick vi se ååå shiiit det brinner i en bil, och så fick vi se min goe kömpis hade stannat och satt o ringde. Så vi vände tillbaks och stannade. När vi stannat får vi se henne vinka, kom kom så vi sprang.
Där sitter en man brevid bilen och har väl fjuttat på den. Dom frågade om han ville ha hjälp därifrån , men det ville han inte. Han var trött på detta och på människor.
Kömpisen hade ring efter brankåren så det var bara att vänta. Vi vågade inte springa fram och hjälpa honom för vi visste att bilen kunde explodera när som helst. Det fräste och small ikring bilen. Det började fjutta eld i uthuset också så vi hade lite panik.
När brandkåren kom så var vi nog lite chockade både hon o jag så brandbilen han knappt stanna, jag var nästan inne i brandbilen. Och sa att vi vågar inte gå fram för bilen kan EXPLODUTTA när som helst. Ja jisses undra vad dom trodde och tyckte. Men dom fixade det vet ej hur det gick för honom....

Igår så var hela familjen till Örebro och shoppade,åt o fikade, en mysig och lugn dag. Fast resan in började med att vi fick se en krockad polisbil med band runtomkring. Och det stod även poliser kvar vid bilen när vi åkte hem på eftermiddagen hmm det händer lite.

Idag en slöardag, gött väder igen så det har blivit en långpromenad med hundarna. Jag har hittat ett gärde som är så bra för hundarna att springa på. Dom sprang runt som korna gör när dom får komma ut på våren, härligt att se dom.
Men nu blir det nog lite te och hänga tvätt.
 Ha de så gött och hoppas vädret håller i sig
TJING



vilsen

Jaha helg igen, när måndagen kommer känns det tungt men swisch så är veckan gjord och helgen är här. GÖÖÖTT DE.
Det har var en dag under veckan som det var så  underbart rena vårvädret, då blir man piggare göött de me ha ha.
Jaha i helgen blir det bara päs ska inte göra mycket. Har kommit igång med Zumban igen känns härligt o bra. Det är en vitaminkick efter varje pass. Nu jädrar ska jag hålla igång träning,massage, vitaminer och träning för nacken. Måste tänka på kroppen 40 + veet ni .
Ni som känner mig ha ha vet att jag har färgat håret en del hmmm. Håret mår inte så bra det är tunt,tappar hår och slitet. Jag som en gång har haft hår långt ner på ryggen, klippte av mig allt slitet igår. Så nu är det koooort.
Men men det känns faktiskt skönt. Nu äntligen kanske man börjar skaffa lite frisyrer när håret ändå är av.
Är vilsen om jag ska vara mörk eller ljus. Har alltid varit ljus men egentligen så är jag inte så ljus längre.
Hanna har tyckt hela tiden att jag ska färga kanske ljusbrunt, bara tona och låta håret vara. Så jag får lite färg i ansiktet. Men men jag är feg   som skrutt. Men det lutar kanske åt det hållet. Vi får se vad som händer.
Nu är håret av i allafall.


Igår hade Pontus klass disco oj oj var helt slut när vi kom hem. Det var disco för små,förskolan upp till 3 an. Man blir chockad när man pratar om respekt. En del vet absolut inte vad det är. Det hände vissa grejer så vi fick säga till men dom bara kom med vissa kommentarer till svar. Undrar hur dom är mot föräldrar hemma när dom inte visa någon respekt för vuxna dom inte ens känner. oj oj oj man gruvar sig.

Nej nu en tango med dammsugaren vi höres

Ha en underbar helg/Kram







Jaha söndag igen

Idag har det inte hänt så mycket. Sov vaknade till vid nio tänkte ska jag gå upp eller dra mig mera, imorgon ringer klockan på 05.00. Neeej jag drar mig lite till, vänder på mig drar upp täcket till näsan och hundarna drar en suck och snarkar vidare. Gött med sovmorgon.
Igår var vi ner till våra goa vänner en sväng gött att se dom. Vi slappade och pratade 80 talsmusik, gamla goa låtar kom på tal ha ha. Det närmar sig med stormsteg en 40 årsfest i sommar, ska bli så roligt och härlig musik. (Eller hur Linda). Det låter långt fram men det går fort.
Idag var jag till min goa mor o far på en fika framför deras goa kamin, varmt och gött var det. Sedan har jag lovat mig själv att skärpa mig med att storhandla. Är så dålig på det. Men nu jädrar var jag iväg hit och dit, så nu finns det ett tag. Så får vi se hur länge det håller, med storhandlandet.
Bara att ladda för ny vecka, jobb-träning-bakning inför disco. Till helgen ska Pontus klass ha disco då ska vi vara med och fixa och greja, det brukar vara roligt att vara med. Dom är så söta alla mindre på discon.

Nej nu ska jag grejsa lite och lite ni vet vad TE mm gött.

Ha en bra vecka go vänner

Tungt

Hej

Har inte bloggat på länge, det känns tungt just nu. Det känns som ett ekorrhjul men det ska väl vara så. Man jobbar,försöker träna men man är för trött för det. Göra matlåda päsa någon tim sova och sedan iväg igen. Fredagen är man så trött så man hinner inte se något på tv n för man somnar och sedan tvätta grejja pyssla och svisch så är helgen slut.  Samtidigt som man bara vill slappa på helgen så måste man hinna grejja hmm...
Och så är det så j.....kallt det är inte min grej, jag tycker om vinter men inte så kallt.
Igår hade vi 13 gr inne dax att sätta igång pannan kanske. Linda om du kommer hit ta inte av dig jackan och ha  sockor på dig ha ha.
Jaaaa så har vi fått zumba genom jobbet nu ska bli så roligt och härligt, man blir så glad av zumban. Men nu har vi haft magsjuka 3 av 4 i fam så det har inte kommit igång heller men men det blir ju ny vecka.
Sedan är jag trött på att vara trött . MEn har skärpt mig nu och gått i väg men min nacke som är som en planka på massage nu. Nu jädrar ska det bli andra bullar av. Massören sa jisses Brittis vart ska jag börja det är muskelknutar i hela nacken.  Inte undra på att du är trött - ingen cirkulation. Det är inte skönt att ta bort muskelknutar kan jag säga iiiiii.
Jag ska be min go bästa vän hjälpa mig med mob så jag får igång mina kort på datorn. Roligare att blogga då.

nej lite te som vanligt o soffan
Tjing på er och ha en bra helg

RSS 2.0