Redan söndag

OJ vad helgen har gått fort , och jag som bara skulle slappa. Ifredags var vi på kalas och igår på kalas. Så idag vart det lite panik med tvättning, städning och plockning. Men ibland är det bra att man är stressad. Oj vad fint det vart på en kort stund. Idag ska jag komma igång på gåbandet igen, nu jädrar ska det bli andra bullar av. Måste komma igång med piggheten. Och så har jag inhandlat vitaminer och uppiggande.
Har inte så mycket att skriva. Bara att ladda inför en ny vecka.

Ha de

TRÖTT TRÖTT

Är trött på att vara trött hela tiden. Jag sover o sover men är trött ööööö. Jag vill ha vår, sol, o ljus.
Jag måste komma igång att träna igen, få igång flåset och minska bilringen lite grann. Jag börjar idag med träning ska följa med Marina på mitt jobb. Jag ska köra igång med zumba igen, men idag ska jag träna rygg och nacke. Det börjar kännas att man städat många år nu, så nu jädrar ska jag komma igång. Innan man får för ont.
Annars händer det inte mycket, man jobbar o jobbar. I helgen så är det kalas hos min kära bror,  lite födelsedagar att fira.


Man får planera in något roligt framöver så man har lite att se fram emot, lättare att jobba då. Har planerat in Jill johnsson iallafall, det ska bli roligt. Hon är så bra och så snygg, vilken kvinna.

Igår Skypade jag med min morbror och hans fru i Singapore. Jag tycker det är häftigt med Skype. Dom är så långt borta men ändå så nära. Förra året fick min pappa en dator av oss när han fyllde 80 år. Han sa då vad ska jag med den till. Igår när jag åkte så satt mor o far framför datorn och Skypade. Det är datorer,sladdar,mikrofoner, mm mm... Och dom ler när dom sitter där och pratar. Det känns så härligt och roligt att se dom.

Nej nu får jag göra ett ryck och slänga på lite mat, så man hinner äta innan träning. Hua hua jag kommer ha träningsvärk imorgon, men men så är det.

Ha en fortsatt bra vecka och go helg på er.

Nya tag

Jaha tjingeling på er, jag har inte skrivit på ett tag för jag vet inte vad jag ska skriva ha ha. Det har inte hänt så mycket. Har börjat jobba igen det är gött att vardagen kommer igång igen, att man får rutiner. Roligt att träffa arbetskompisar och alla barnen igen. Jag försöker hålla mina löften som jag har för mig själv i år.
*
*
*
*
Det är mina löften, många va.

Helgen har bjudit på go mat hos några vänner. Och sedan så ska julen städas ut så idag är det storstädning och tvättning, börjar få energi igen. Sedan har min goa Lindavän hjälp mig att klippa Wilma. Det tog ett tag, det vart lite hår jisses. Hon såg ut som ett lejon innan. Men hon tyckte nog det var skönt för hon har busat hela tiden efter, hon har blivit valp igen.
 Har suttit och kollat i kalendern hmm inte många klämdagar inte framöver, bara att köra på. Men det känns härligt att det börjar gå åt rätt håll. Ljusare ute, tulpaner,påsk,städa altan,rensa garage, ååå vad jag längtar.

Nej nu jädrar här ska städas... Ha de gött


1/1-12

Dagen har varit lugn har faktiskt varit lite rastlös. Det känns att man varit ledig ett tag nu, gött att komma igång. Vi tog en promenad med hundarna idag i snöyran dom tyckte det var så roligt. T.o.m Wilma kom igång som är så lugn annars, hon skuttade runt  som en valp härligt att se.
Har laddat inför ny vecka nu, och nytt år.

Jag har mina nyårslöften men håller dom för mig själv, för jag vet hur det brukar gå med löftena. Jag återkommer om dom går bra ha ha.

Har suttit i soffan med en kopp te och tittat i kalendern inför det nya året, planerar in lite framöver. Måste ha något att se fram emot ibland, kan inte bara jobba.

Nej , dax för en kvällspromenad med Wilma o Saga o mig.

Ha de gött

GOTT NYTT ÅR

Oj jag han inte skriva igår men GOTT NYTT ÅR på er alla vänner därute.

Familjen sover ,det är tyst i huset , det är bara hundarna och jag vakna. När jag tittar ut så blir jag förvånad det är snöstorm, men mysigt. Idag ska jag ta en promenad med hundarna i snöstormen kallt men mysigt.

Igår firade vi med våra goda vänner som vi lärde känna för många år sedan nu. Vi har barn i samma klass men aldrig tänkt på varann.  Sedan fick vi reda på att dom står med sin husvagn på ett mysigt ställe, så jag tog mod och frågade blygt om det fanns någon husvagnsplats där dom står på sommaren och på den vägen är det.
Sedan har vi hängt ihop roligt att ha vänner som man kan dela glädje och även sorg med , det är skönt. Dom känner oss utan och innan.
Tack för att vi har er. ni är guld värda.

Vi har även grannar som är guld värda, tack för att ni finns och ställer upp som dagmattar till våra goa vovvar.

Det här året har jag inga löften det är ingen vits man håller dom inte allafall.

HA ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR  OCH TA HAND OM VARANDRA




RSS 2.0