Shopping

Hallojsan på er därute vänner

Har inte bloggat på några dagar har haft fullt upp. I onsdags var vi och hämtade våran husbil, som vi väntat så på. Resan gick bra, har inte åkt tåg sedan barnen var små var lite nervös faktiskt. När vi satt på stationen på morgonen kom det in en katt i väntsalen han var så go. Hon på stationen berättade att det är deras stationskatt han kommer varje dag o besöker alla där. Han heter Sigge och har kommit dit i flera år, han har ett bra hem och är jättefin men tycker om att mysa med människor där. Sedan bar det av till Mellerud, mycket väntan där men tillslut på väg hem. Det blåste storm denna dag och det svajjade väldigt i bilen när vi åkte hem men även det gick bra. Så nu står den här och ska pysslas om. Bara att börja planera våren och mysiga turer.
Älsklingen är borta hela helgen i Sälen med sitt jobb det är tomt, jag längtar. Igår var det goda vänner hemma lite gött vin-lets dance-och mycket skratt. Idag bar det iväg till Örebro med barnen och shopping, ooj oj vad mycket fina kläder det finns nu på våren. Det vart lite nytt inhandlat ---roligt.
Nu ska det päsas på med mysbyxor o ett glas vin.

Våran nya pärla

Stationskatten Sigge

Jonas o Sigge myser

Saknar Älsklingen

Bilen

För en gångs skull så vaknar jag och känner mig pigg mmm härligt. Man märker att det är ljusare ute fastän klockan bara är 5.40, och fåglarna låter glada. Kommer en bit på väg en liten rööööd lampa lyser så fint i bilen. ELFEL SERVICE SNARAST grrrrrr jag skriker rätt ut, det är inte sant. Kommer en bit på väg bilen stannar jag blir svett mitt i rondellen INTE HÄR SNÄLLA. Jag hoppar i bilen för den ska rulla ur rondellan puuu det gick bra DEN STARTAR aaaa tack.
Jag tänker bäst att åka till verkstaden direkt kommer en bit den STANNAR IGEN AAAA men samma igen kommer igång puuu. Väl framme vid verkstaden så rullar den in på gården och stannar den vill  inte mer. Jag skäller och muttrar på bilen plockar mina grejer och börjar GÅ GÅ GÅ. Inte många som är ute vid den tiden.
Som tur är så har man världens bästa arbetskamrater så jag chansar jag ringer, hon svarar glatt som vanligt. Visst hon kommer och möter upp mig åååååå tack tusen kramar till dig Ingrid.
Då får man se när man ser bilen igen den är hos doktorn.
Imorgon smäller det då ska vi åka tåg och hämta husbilen, hoppas vi får hem den nu. Jag har inte åkt tåg sedan barnen var små jisses undrar om det händer något då. Det brukar alltid vara lite smått och gott.
Nu ska jag ta mitt kvällste och försöka lugna ner mig lite vilken dag .
ha det gött alla
Och igen TUSEN TUSEN TACK INGRID FÖR HJÄLPEN  annars hade jag gått än.

Så arg var jag idag



VÅÅÅÅR

Äntligen känns det som våren är på  väg - underbart.  Och helgen har gått fort som vanligt men har bara slappat laddar för ny vecka. Var på loppis igår en sväng det är så roligt oj vad grejer det finns. Sedan vart det svärmor en sväng fick gött kaffe, och gosa med lilla kissebebisen. Idag vart det en tur till mor o far myyysigt i det sköna vårvädret. Det vart en sväng in på Jysk oj var vårgrejer det kommit fram och möbler. Vill börja greja ute kratta göra fint,plocka på altanen, tvätta fönster,storstäda bilen längtar.  Nu skall det blir en långpromenad med hundarna.
Nu jädrar har jag shoppat hem vitaminer så nu kommer jag bli så pigg (hoppas jag) och massage beställt.
Är sugen på att fortsätta med min tatuering men vet inte riktigt hur jag ska ha den och även Jonas är sugen  att tatuera sig vi får se framöver vad det blir.
Ha det så gött alla där ute i solen
Och ha en bra vecka

Trött

JAG ÄR SÅ TRÖTT.... jag fattar inte. Det kvittar om jag sover 8 tim 6 tim 9 tim JAG ÄR TRÖTT. Hela eftermiddagen har jag halvsovit, ska bli så skönt med helg. Inget inbokat ska bara slappa. Nu ska vi boka tågbiljetter inför hämtning av husbilen , men jag säger inte när. Det kommer märkas när vi hämtat den.
Orkar inte mera idag måste få soooova. Gonatt

Jag o mitt kvällste

Gonatt


Vilken tisdag

Jisses vilken tisdag. Fröken ringde att vi fick hämta Pontus i skolan, han hade rammlat och slagit i huvudet i isen. Han behövde inte sy sa dom på vårdcentralen, det var ett fint jack sa hon  puuu vilken tur. Men man blir så rädd. Men han har ont vilat hela em.
Sedan ang våran husbil jag skriker rakt ut. Vi som väntat så nu är det framflyttat några dagar igen. Men nu jädrar bokar vi tågbiljetter så vi kan åka och hämta den snart. Jag säger inte NÄR för man blir bara besviken när det inte blir av. Jag vill pyssla,städa , pynta i husbilen ska bli mysigt. Vi har börjat planera lite turer inför våren. Kommer mycket bilder framöver tror jag.

Ha det så gött i vårsolen

Fin husbil va 


........

Helgen går så fort jisses man hinner inte med. Fredagen var lugn go mat lite vin och sedan soffan zzz.  Lördagen vart vi bjudna på mat mmm gött var det och melodifestivalen. Jag vet faktiskt inte vem jag tycker ska ha vunnit det fanns flera bra. Men det är inte som förut med melodifestivalen, förr då var det slager.
Söndagen har varit underbar, vi sov länge sedan har vi päst hela dagen. Jag har städat.pysslat,plockat, möblerat liite grann alltid roligt.
Söndagskvällar är också mysiga. Jag väntar på solsidan, tänd brasa och gött te. Kommer sakna solsidan framöver. Om allt går bra så har vi en rolig helg framför oss, då får vi hämta husbilen tjohooo hoppas det går vägen med allt nu. Då blir det mycket bilder på bloggen.

Ha det så gööt

Pengar

Japp pengarna ska rulla jisses. Först bet bilen som varit på lagning, och törs knappt säga det. Men jag tror en plomb har lossnat ur en tand hmmm. Det får bli tandläkarbesök igen, har nyss varit där dom tror jag är tokig. Men annars har dagen varit rolig har varit på kurs hela dagen. Och man har inte tråkigt på fika rasten jisses vilka samtalsämnen. Längtar så efter husbilen har börjat räkna ner nu till hämtning, hoppas att vi får hämta den i tid.
Har tagit en långpromenad med hundarna tog emot att gå ut i snörusket men gött när man väl är ute.
Känner mig trött ska ta en köpp te och lägga mig.
zzzz gonatt

Härlig sommarkväll nere vid husvagnarna, längtar


Sol

Sol sol äntligen sol härligt att komma hem ifrån jobbet och solen skiner. Idag känns det bättre har ordnat upp sig med bilen puhh. Dom ringde att felet var fixat inget allvarligt, så nu är pärlan hemma igen. Vad bortskämd man är med bilen man får panik när man inte har den. Dagen har varit bra förutom att Hanna har så ont i halsen och huvudet, hon har sovit nästan hela dagen.
Imorgon bär det av med kurs på jobbet spännande. Nej nu jädrar här ska tränas en sväng innan jag säckar ihop i soffan. ÅÅÅÅ på jobbet idag sa en litet barn, Brittis jag tycker om dig så, mmm vad glad man blir. Och man möts av en go liiiten kram ifrån barnen härligt. Det känns som man fått en guldmedalj när ett barn som varit blyg tyst och dragit sig undan kommer fram och ler och pratar på för fullt.
Det är vissa som frågar varför är det bara kort på barnen och hundarna vart är Jonas och jag. Så här kommer en favoritbild som jag tycker om så.
Varsågod

Ha de gött

en favoritbild

Aaaaaaaa

Jag bara skriker ut aaaaaaaaiiiiaaaaaa. Vilken dag mmm. Lämnade in bilen igår för att den skulle fixas en skitsak. Skulle hämta bilen idag då har det hänt något med kamremmen det går inte att röra den, han såg allvarlig ut på verkstaden. Men jisses vad händer lämnar in bilen och den är helt pajj när den ska hämtas aaaaa. Fick skjuts till volvo hämta hyrbil - hem. På kvällen har Hanna så ont i halsen att det blir kvällsjouren vid Baggängen en sväng. Är helt slut nu ska jag ta en köpp te och försöka varva ner. (oj oj nu springer hamstern i hjulet så det brinner snart). Allt händer idag och det är bara måndag.
Gokväll

Vårkänslor

Hallojsen. Oj oj vad helgerna går fort man hinner inte med. I fredags hade vi goa vänner hos oss, lite tv, vin, och slöa, prata - härligt. I lördags vart det bio med Pontus , Hanna var hos pappa. Och när vi tittade ut så SNÖA det grrrr inte sant, vill inte vill inte.
 Men idag mmm vårväder HELT UNDERBART solen värmer, det droppar ifrån taken HÄRLIGT. Annars har det varit en slöardag, fixade kaffe när vi vaknade tog med kaffet i sängen och kollade vasaloppet gött. Har inte gjort mycket, hälsat på mor o far en sväng. Tänkte tvätta bilen en sväng (i automaten) men  oj vilken kö ska alla tvätta idag, ALLA har nog vårkänslor.
Ha de så gött

Jag är less på vinter nu, skönt att våren är på väg

Torsdag

Hej på er. ÅÅ längtar så efter helg har varit trött hela veckan. Till helgen blir det lugnt - skönt ska bara gå i mysbyxor mm. MEN imorse när jag kom till jobbet kl 6.00 så hör man vårfåglar som kvittrar det är HÄRLIGT, bra början på dagen. Blir inte mycket skrivet idag, här kommer lite kort.

Goa Saga

Goa Wilma

Härliga vårtulpaner gött de

Äntligen fredag snart mmmm favoritchoklad


RSS 2.0