Måndag

Jaha då var måndagen gjord har varit på kurs idag, roligt att få göra något annat ibland, och bli servad med kaffe o mat. Laddar för ny vecka med nya äventyr. Har lagt ner zumban ett tag pga att vi har två vovvar som behöver mera motion, man hinner inte allt. Så nu har vovvarna och jag ett träningschema, varje dag nu jädrar vovvar kör vi....

Jisses kollar ut  nu och det är kolsvart kl 17.00 mmm ja ja , det är snart advent jag längtar det är mysigt. Och så lite nya små äventyr på gång. Det är första gången på flera år som jag lagt in om sem efter jul ska bli mysigt och skönt att få gå hemma och mysa hela dagarna.

Nej nu väntar träningschemat bara att ge sig på det i mörkret, VOVVAR NU ÄR DET DAX TJOHO  jippii

Vi höres

Härlig helg-WOW

Goddagens alla vänner har inte skrivit på ett tag, har inte funnits någon lust. Är så trött trött fattar inte jag som brukar grejja när jag kommer hem men tröttheten faller på hela tiden. Det går inte att sätta sig i soffan det är = sova.
I somras när Jonas fyllde så fick han biljetter till Lena PHs show i Stockholm, hon firar 25 år. Roligt att ha något att se fram emot på hösten och wrooom vad fort tiden går. Nu är det höst mörkt och dax för Lena PH.
Vi åkte med tåget i fredags morse mot Stockholm med några kompisar. När vi kom fram gick vi till ett frukost ställe mmm woow vilka mackor smaskens. Sedan till hotellet slängde in väskorna och sedan staden hela dagen.

Shopping, och mmm god mat på ett Steakhouse. Iväg till hotellet trötta i benen lite vila och uppfräschning sedan iväg till Cirkus och kolla på Lena PH. Jonas tänkte vara gulligt att bjuda gänget på champange innan föreställningen började. När han kom med glasen såg han vit ut i ansiktet. Ha ha kan ni gissa kära vänner vad 4 glas champagne gick på .......480:- . Det köstar att vara i storstaden.
Föreställningen var superbra wooow vilken kvinna, vilken röst, vilken kropp. Jonas var nöjd hon kom in i en glittrande kroppstrumpa, wow vad vacker hon är.

Efter Lena PH så vandrade vi iväg ifrån cirkus och gick efter vattnet vid hamnen o kollade båtar, wow igen vilka båtar det ligger där som folk BOR PÅ. Man kunde tro att Britney Spears var här när man kollade vissa båtar.
När vi vandra mot hotellet så visste vi inte riktigt vad vi ville göra en pub eller jaaaa nattbio vart det. Så vi in på bion och laddade med popcorn mysigt.
Dagen efter go hotellfrukost, och sedan vandring på staden igen. Kom in på Åhlens varuhus där var det jippo hela dagen för någon lansering av en ny parfym. Och då var det artister där hela dagen. Vi var trötta i ben så vi var på Åhlens länge vid scenen och satt o kollade på artister. Det var mest ifrån idol och en av programledarna ifrån morgonprogrammet  the Voice.
Sedan bar det iväg till stationen och letning av vilket spår vi skulle med, det var så mycket folk som skulle med tåget. När vi satt på stationen så är det roligt att titta på folk, Det kom ex en mamma och son hon syndes om man säger så. Vi sa direkt hon är LYXHUSTRU, hon såg ut som en hollywoodfru. Perfekt kropp, snygga kläder, hår som en gud, päls, STORA brillor, inte den billigaste handväskan, bebisen lika lyxig. OCh inte tala om bilen hon laddade intill med. Hon stack ut ibland alla om man säger så.  Det var lite roligt att följa henne. Hon väntade på någon vi följde med spänning. Japp där dök han upp hennes ja pappa trodde vi men det var hennes MAN. aaaaa...Svårt att förklara hur han såg ut. Äldre än henne kan man säga, han hade lång svart kappa, kostym, blanka skor, brylkräm massor av brylkräm. Hon drog fingrarna igenom hans hår urk ...genom all brylkräm. Dom kom nog ifrån dom fina kvarteren kan man säga. Det var snosning på perrongen och sedan gav han henne en påse. Inte ifrån Åhlens kan jag säga. Det var en tjusig leopardväska typ med jagvet inte hur mycket galgar som stack ut. Han såg ut som han kom ifrån en affärsresa. Ja det är spännande att följa människor.

 Som man brukar säga BORTA BRA MEN HEMMA BÄST.

Det var gött att var hemma slänga sig i soffan med mysisar, go hemma gjord pizza som darlingen fixade, och vovvarna brevid, var trött och nöjd. Tack för en trevlig helg goa vänner.

Längtar till nästa äventyr.

Nu väntar en ny vecka med utbildning och nya äventyr.
Ha det så gött där ute go vänner



Slö, trött

Hua vad veckorna går fort och helgerna, man hinner inte med. Under veckan har det varit fullt upp på jobbet och även under kvällarna. Det är inlämning av bil, utvecklingssamtal, en sväng till optikern, långpromenader med vovvarna, zumba och 40 årsfest i helgen. Så idag är man verkligen slö och trött sov länge och slöat i soffan under filten hela dagen.
Festen var jätterolig och trevligt mycket go mat och mycket skratt. Kompisen som fyllde hennes underbara far var med och höll tal vilken rolig man.
Till veckan är det full rulle igen forts.av inlämning av bil, träning - promenader med vovvarna och forts. på optikern så denna vecka rullar nog på fort också. Till helgen ska vi köra skräp och tömma vårat garage IGEN på massor med skit, så vi får in bilen innan det blir ännu kallare. Men det är gött när det är gjort inför höst och vintern. Sedan är det fullt upp 2 helger framöver.
Som jag skrivit förut så kämpar pappa på med datorn han lär sig mer o mer det är roligt. För många år sedan hade dom en fosterpojk, dom vet var han bor och har kontakt någon gång per år.  Jag fick tag på honom roligt, jag har aldrig träffat honom bara hört mor o far berättat och även mina syskon. Eftersom jag inte var född när han bodde hos mor o far. Jag fick tag på hans mailadress och mailade så nu har han svarat mamma o pappa så dom kan skriva till varann. Härligt härligt.
Innan nov så ska vi hinna träffa min morbror med fru innan dom åker hem till Singapore igen, dom bor där.

Nej nu ska jag fortsätta slöa o dra filten upp till hakan och päsa.

Morsning

Höst

Nu är hösten verkligen här, det är både mysigt och inte. Jag gillar hösten det är mysigt med mörkret och blåsten och alla vackra färger. Man får tända brasan och mycket ljus och inga krav utomhus, bara mysa under filten mm gött.  Men man är trött hela tiden och det känns att nu är höst o vinter lång. Man får hitta på lite roliga saker framöver som man ser fram emot.

Vi ska på 40 årsfest snart ska bli roligt, och sedan har vi Sth vi ska kolla på Lena PH:s show på cirkus. Ska bli mysigt med hotell och go mat. Sedan har vi planerat in Ullared med fam tjohooo. Och så måste vi åka iväg med våran lilla goa husvagn en sväng också.

Vi får se vad det blir för turer. Kanske en dagstur med tåg någonstans. I år blir det inget utomlands för oss men vi har sagt att vi kan göra mera ex weekend turer och hitta på lite spritt under hela vintern o våren.
Veckan o helgen har gått fort speciellt helgen. Har slöat mycket var helt slut i fredags, lördagen päsning och plockning hemma. Söndagen var till mor o far en sväng och hjälpte till med datorn. Det är så härligt nu börjar far att hänga med och tycka det är roligt. Även mor har börjat fråga lite om datorn, vi har även kört Skype med dom på kvällarna det är mysigt.

Ikväll spöregnade det men men det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. På med kläderna o ut på en långpromenad med hundarna, det var faktiskt mysigt fast det spöregnade. Dom sover gott på soffan brevid just nu. Har även träffat min morbror med fru som jag inte ser ofta. Dom bor nämligen i Malysia så det var härligt att se dom. Min engelska är inte det bästa det blir lite knackigt men vi förstår varann. (shirley pratar eng.) Shirley är ifrån Malaysia. Min morbror åkte dit när han var 17 år på jobb och vart kvar. Han har bott hela sitt liv där med Shirley och nu är dom pensionärer. Dom kommer hem på sommaren och stannar tills älgjakten är klar, sedan vänder dom hemmåt igen. Vi ska passa på att träffas lite när dom är hemma.

Jaha det är bara att börja ladda inför en ny vecka.
Ha det gott där ute

Söndag kväll

Jag har redan bloggat idag men måste skriva en sväng igen. Vi var till mor o far på eftermiddagen och kollade hur det gick med datorn. (som jag skrivit om förut idag)
Det värmde mitt hjärta. Min kära far o mor  ringde upp sitt barnbarn och barnbarnsbarn i Norge åååå om jag kunde förklara glädjen när han fick se dom på Skype. Mmmmm vilken glädje o värme. Dom har inte sett varann sedan i somras när dom flyttade dit.
Vi ska ta en tur dit i vår eller sommaren och titta hur dom har det, det ska bli spännande. Men man vill ju att det ska vara varmt o skönt ute då.
Nu ska vikas tvätt och packas inför veckan.

Nya friska tag

Tjing

Slappar

Oj oj ,hej på er jag har inte skrivit på några dagar. Vilken vecka det varit mycket på jobbet och även på kvällarna. I helgen har det slappats och sovit länge mmm vad gött. I fredags var jag bjuden på tjejkväll med mat o väldigt mycket skratt det var mysigt. igår var Jonas o jag till mor o far en sväng. Det är så att far fick en dator av oss alla när han fyllde 80. (sin första dator fick han då).  Och vi har skrivit lappar och beskrivningar vad alla knappar är til osv.... Först grymtade han vad ska jag med den här till....jag kommer aldrig lära mig.....sen kunde han ringa någon kväll och sa ex.. jag kommer inte in på Aftonbladet idag.... ahaaa han sitter alltså vid datorn och försöker. Då är det intressant tjohooo vad härligt.

Nu mina vänner så ringde han här om dagen jag tänkte höra om jag kan få hjälp att koppla in lite grejer. Då har mina kära goa föräldrar varit iväg och köpt en hel påse med tillbehör till datorn.
Så Jonas kopplade in allt igår kabel till stora tv:n så dom kan se dataskärmen på tv:n , jädrar då ser dom bra. Sedan har dom fått extra högtalare så dom hör bra. Och inte nog med det dom har även ett HEADSET så dom kan köra SKYPE med barnbarnen. När far satt med sitt headset igår och Hanna ringde upp på skype och pappa såg o hörde , han var som ett barn på julafton. Det sken i hans ögon, åååå himmel vad det värmde i mitt hjärta då aaaaa.
Sedan chockade pappa oss innan vi åkte då sa han -vad heter det där man lyssnar på musik,- va sa vi menar du youtube japp det vill jag ha sa han. Vi stod som fågelholkar nu jädrar ha ha......
Så idag bär det iväg och lägga in youtube åt dom härligt .

Annars var det päsning igår, kände mig nöjd när jag slog mig ner i soffan städat och tvättat ..
Idag ska jag fixa lite ärenden, och snyft det blir ingen zumba idag för Marie är på zumbakurs i Danmark tråkigt men roligt för henne. Så det blir en långpromenad med vovvarna.
Känner mig laddad för en ny vecka.  Fortfarande vet jag inte hur jag hämtar mina bilder mmm måste sätta mig med Linda till veckan och lära mig detta.
Här kommer några fina höstbilder. Tjingeling på er o ha en bra vecka.









RSS 2.0