Helgen

Oj oj vad snabbt helgen gick, jag hann inte med. I fredags en snabbvisit in till Örebro alla i fam hade olika ärenden, vi sprang hit o dit. Sedan hem och packa grejer vi skulle stå på loppis i Karlskoga. Somnade gött kan man säga zzzz. Sedan upp tjoho tidigt, in till loppisen. Det var en rolig förmiddag sålde en hel del. Hem och sova middag zzz måste vara pigg inför kvällen. Då bar det iväg till Ola o Yvonne, Ola fyllde 40 år. Det var görtrevligt mycket skratt o gött vin. Han fick en jättehäftig tårta såg ut som två bröst. Herrarna i sällskapet slogs om tårtan.
Söndagen var det tvättning,städning, skjutsning till gympa, storhandling kan säga att jag somnade gött igår med zzz. Väntar så på husbilen vill vill hämta den nu så man får börja plocka o grejja i den åååå mysigt. Vi måste ju planera våran premiär tur. Har inga bilder idag, är dålig på att ta kort jag får skärpa mig.

Ha det så gött vänner vi höres.

Joline


Hanna, Pontus, och Joline

Snart helg

Ska bli gött med helg snart. Har haft fullt upp. Fick tillbaks bilen idag ifrån verkstaden den var så fin igen. Ska aldrig stressa mera på morgonen så jag backar på något. Vi har fått nya fam.medlemmar Hanna har köpt tam möss. Pontus är också sugen på något vi får se vad det blir framöver. Jag hatar kylan är så less på det vill att våren ska komma nu.
Våran husbil har vi inte hämtat än vi bara väntar.
 Ibland händer det saker så man verkligen får tänka till. Man ska aldrig gnälla över småsaker, man ska tala om att man älskar nära o kära. Man ska ta vara på varje minut.  Fånga dagen.
Imorgon blir det Ikea en sväng, alltid roligt.
Ha det så gött

Carpe Diem


Här kommer bilderna


Vovvarna ville följa med

Vart lite go choklad i bilen

Bad o spa på gång

Oxfile mm

Efterrätt

DYRT

Våran husbil

Sunne

Hallojsen på er. I helgen så har vi varit i Sunne på spa, det var en upplevelse kan man säga. Fredagen slappade vi det kändes att det var fredag så trött. På lördagen var det hotellfrukost mums bacon, äggröra mmm gött. Sedan bar det av in till Sunne för lite shopping. Där skulle Annika in på systemet och köpa drink men hon kom ut igen utan påse. Hon fick inte köpa för hon hade inget leg med sig gissa om hon var glad. Sedan bar av till hotellet igen där vi badade (inte jag tycker inte om att bada fryyyser) så jag tränade. Sedan var det slappning hela dagen. På kvällen bar det av till resturangen där åt vi den goaste oxfile vi smakat mm. (men dyraste vi smakat). Vi diskuterade vilket vin vi skulle ha till då säger Annika vi delade på en flaska. Okej då gör vi också det. När vi best kollar Jonas vad en flaska kostar 400 spänn. Ni som känner mig vet att jag inte pratar tyst jag bryter ut 400 SPÄNN, jag fick svettningar. När maten och vin kom in så gissa att vi njöt av varje droppe av vinet, jag slickade tallriken. Sedan dax för efterrätt då säger Annika jag ska ha friterad Kammenbär jag sitter som ett frågetecken. Säger igen HÖGT  VAAAAA ????? SKA DU HA KANGELBÄR. Servitrisen började skratta, sedan skrattade flera servitriser under kvällen alla log emot oss. När vi kom ner på frukost idag så log dom igen.
Sedan när notan kom in fick shippa efter luft öööööööö 1.480 :- mmmmmmm bara log emot servitrisen. Men det var görgött.

Idag när vi åkte hem så var det -19 gr brrr kallt.
Måste berätta att ÄNTLIGEN som vi väntat på detta. Men vi har letat husbil ett bra tag. Men nu är den här i Sverige kom ifrån Tyskland i fredags. Den levereras om ca 2 veckor klart med allt. Ska bli så roligt längtar verkligen efter vår nu. Bilder kommer

Snart Helg

Hallojsen. Redan tidigt imorse när jag åkte så hörde jag vårfåglar härligt, känns som våren år på gång. Fullt upp på jobbet som vanligt, sedan upp på stan och shoppa bebiskläder. ÅÅÅ vad roligt det finns så mycket fint. Sedan var vi till Jonas lillebror o Majsan dom har fått en liten tjej Joline Grattis. MM vad mysigt det var att klämma lite på henne, mmm så liiten. Och så Grattis till Majsan som fyllt 30 år. Sedan hem och tog en tango med dammsugaren och nu ska packas. Imorgon åker fam till Spa i Sunne. Slappa, äta gött, träna, bada, äta mycket frukt.
Idag vart jag så glad på jobbet, Åsa ger mig en bamsekram bara sådär och säger du är världens bästa Brittis. ÅÅÅ tack vad glad man blir det värmer.  Vad mycket en kram betyder.

Lillördag

Hallojsan. Idag har det varit fullt upp på jobbet dagarna bara ränner iväg redan lillördag. Hela fam åkte till mor o far en sväng, alltid lika mysigt. Brasan var tänd och stora kakfatet var framme. Vi hade mycket att prata om som vanligt. Vart av med lite grejer på annons idag känns skönt. Ha ha när jag sitter här nu hör jag ljud ifrån Hannas rum. Hundarna snarkar och hamstrarna dricker vatten o springer i hjulen. Hur kan hon sova.
Jag ska lägga ut mera bilder på fam framöver alltid roligt med lite kort, jag ska gå färdigt datakursen med Hanna först. Nej nu måste jag göra något som jag gör varje kväll, fixa te det är så gött.
Tjing för idag

Längtar till våren

Hallojsan alla där ute, jag längtar till våren nu. Det räcker med all snö, halka, och att det är brr kallt. Tänk att sitta mot en husvägg och känna att det värmer ååå vad gött. Idag har det varit en alldeles vanlig dag. Jobbat,skjutsat Hanna till gympan, hämta Pontus. Vi åt och träna. Och nu är jag helt slut, är så trött. Det blir inte mycket skrivet idag inte.

Längtar efter vår.

Första Inlägget

Hallojsan på er alla vänner, jisses jag har en blogg som Linda har fixat. Vet inte vad jag ska skriva blir ju nervös veett ni. Dagen har varit bra förutom akut tandläkarbesök - spricka i tanden mm inte roligt. Men jag fixade tandläkaren puuh. Jag får nog mycket att skriva framöver det vet dom som känner mig, att det händer saker. Roliga saker, tokiga saker,.piniga saker. Det har varit mycket ett tag det började med att jag backade in med bilen i våran gamla postlåda satt bara o grät i snödrivan glas överallt. Packade in allt glas i bilen så inte min älskade man skulle se. Jag tänkte jag ringer efter morgonkaffet. Lyfter luren darrande och ringer (bilen har nyss varit på lagning för en annan körde på den). Berättar vad som hänt då säger min darling men det är ju bara en bil. ÅÅÅ löve you. Dagen efter halkade jag utanför jobbet kl 5.45 på morgonen låg och tittade på stjärnorna hmm ont i axeln. På helgen vart barnen sjuka-influensa.
 Det är ju så att vi letar husbil börjar få lite panik det närmar sig säsong fortare än man anar. Vi hade en på gång får ett samtal den är påbackad Grrrrrrrr.
 Och så kom helgen mm vad skönt neej då spricker min tand. BARA UTGIFTER.  Hoppas det lugnar ner sig. Nu kära vänner ska jag försöka lära mig att blogga kan inte lägga in kort i datorn ens. Hanna får ha kurs med mig. Det kommer nog komma många roliga kort framöver. Nej nu ska jag ta en tur på gåmattan försöker få bort hullebullen veet ni. Badsäsongen närmar sig också fortare än man anar.
HA EN BRA ALLA HJÄRTANS DAG.
KRAMIS
Ps. Min man säger att jag behöver inte skriva allt på samma dag ha ha

Hej hej sjoho.......

Då var det dags för brittis att börja blogga
varje dag........
kommer att bli intressant läsning kanske ett
par bilder då och då ...
lycka till gumms och ha så kul med bloggningen.

kramisar Linda


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0