Hinner inte med

OJ OJ vad helgerna går fort jag hinner inte med allt som ska göras. Man vill grejsa med mycket men ändå passa på att slappa. Jag tycker om hösten det finns inte en massa måsten ute man kan mysa till inne. Med mörka gardiner och mycket ljus ååå så mysigt. I fredags hade vi goda vänner här några åt kräftor och jag gillar INTE DET så en del tog pizza. Eftersom jag går o går o zumbar och försöker träna så inte vissa personer tror man ska ha bebis så vart det sallad för mig. Men det är gött det med. I lördags vart det en tur till Örebro igen där Jonas shoppat golfgrejer, vart en liiiten tur på Marieberg med fika och mys. Fick med ett träningslinne på REA
 I LOVE REA.
Sedan vart det kalas på kvällen hos andra goa vänner oj oj vilken kväll, mycket skratt-zumba på altanen-fick även se dirty dancing dans med LYFTET. Som slutade illa bakom stolarna, vissa har ont idag. ha ha ja mycket skratt vart det och kvällen gick så fort.
Hanna har hand om en kanin som bor hos oss i en vecka, fam är på sem i solen gött för dom. Det är inte den lilla kaninen han är som en vovve.
Snart ny vecka med massage, träning, jobb, mm mm

Ha det gött därute och njut





Vardag

Har inte bloggat på ett tag det rullar på med vardagen och rutiner igen. Det känns skönt. Jag zumbar,jobbar,matlådor, och går o går promenader. Har kommit igång nu skönt. Har lite planerat framöver zumba såklart, tatuering, Stockholm i Oktober. Då ska vi på Lena PH:s show ska bli roligt. Shopping och god mat. Sedan tänkte vi ta en vända med husvagnen senare i höst. Mysigt att kura ihop sig inne i vagnen när det är kallt och mörkt ute. Tända ljus och äta gött.
Men men nu ska jag ta min köpp te och slappa känner mig nöjd idag efter träningen.
 tjing på er

Tränar

Måndag - snabb promenad. 
Tisdag - snabb promenad
Onsdag - snabb promenaad
Torsdag - ZUMBA SÅ ROLIGT
 Fredag helg slappa, marken, shoppa inför skolan, städa,tvätta, fixa klart tvättstugan som är nymålad.
Söndag ZUMBA tjoho

Aaaahhhhh

Idag hände något som satte igång min träning direkt och då menar jag direkt. Det har blivit en hel del go mat i sommar och gött vin. Goa kletsallader och någon pizza, mjukglass mm hmm. Men har fått denna fråga förut och fick den idag igen. I KÖN på kronhallen. Hej Brittis bla bla bla jag måste fråga en sak, ska ni ha bebis och klappade mig på magen. (och högt sa hon det lär ju ha hörts i kön grrr) Jag stod som en fågelholk öööö nej det ska vi inte det är lite för mycket go mat i sommar aaaaaaaahhhhhh. Här ska tränas och zumbas jag börjar nuuu.....
Japp ni såg rätt NUUUUU.....DIREKT OMEDELBART

Och så har Hanna köpt en ny liten goding, jag kallar han för punkaren.


Bröllopsdag

Idag är det våran bröllopsdag grattis darling love you. Och idag har zumban kommit igång också härligt härligt.
Man blir så glad av denna träning, man fyller på energiförrådet.

11/8 våran dag









Blir så glad av zumba

Kantarellsås

Hanna har varit hos pappa och varit ute och plockat kantareller så vi fick hem en del idag, rensat .förvält och klart.
MMMMM idag fick vi kantarellsås som Hanna gjort när hon var hos pappa. Det var supergött, tack Hanna det gjorde du bra.  Hannas storebror Jimmy som många vet är superduktig på gitarr och sjunga. I helgen spelade han in en video till en tävling. Om att vinna en signerad gitarr ifrån Brad Paisley. Videon skulle spelas in och han behövde statister. Så Tomas och Jonas åkte dit och fick vara med , Jonas var salig han tyckte det var skitroligt. Gå in på youtube och skriv"  Jimmy glavå as brad paisley" då får ni se bla... min gubbe. Han kan svänga med rumpan han. Det vart bra hoppas han vinner-lycka till Jimmy.
(vet inte hur man får hit länken ifrån youtube)

Miniatyr
http://www.youtube.com/watch?v=Jd7xAsnIbfE klicka här

Första dagen

Jaha då var första arbetsdagen gjord, det gick bra kändes riktigt bra. Förutom att komma upp tidigt det var lite kämpigt. Skulle få mycket gjort idag men tjiii har varit slö, blir tidigt i säng idag zzzz.
Idag hade jag tänkt att börja kämpa emot socker-djävulen det är inte lätt, efter sem och ätande av massa gött. Men nu jädrar måste jag igång och kämpa längtar till torsdag ZUMBA igen skitroligt.
Idag har vi förlovningsdag grattis darling-älskar dig


Söndag

Jaha då var det vanlig söndag igen, städa-röjja-fixa matlåda. Men känner mig nöjd med ledigheten ska bli roligt att träffa alla på jobbet igen. Sommaren går så fort idag har det känts som en riktig höstdag. Tände brasan idag mm gött gör inget med höst gillar hösten. Igår kom våra goa vänner upp till oss på kullen, fick skratta som vanligt. Dom tycker nog att vi har krånglat lite detta år. Först husvagn sedan husbil och sedan husvagn igen. Så Jonas fick en härlig present som han inte provat på än --- TÄLT. Och inget tält som helst jisses vad grejer det var till ex... batteridriven väckarklocka,tändstickor,läsglasögon,cigarr,stor väska, engångsgrill,vinöppnare, och inte minst en bajjamajja i papp ihopfällbar jisses. Jag kan se framför mig hur roligt dom haft när dom slagit in detta paket.
Har varit en skön dag idag, vaknade av att jag frös drog upp täcket till näsan och hörde att det regnade ute och det var svalt inne. MMMM jag somnade om gött, sedan grejsat lite under dagen inför ny arbetshöst.

Kanske tält nästa år vem vet

Ha det gött

Snart dax

Oj oj det var denna semester jissingen vart fort det gått. Men har varit så jädra gött och välbehövligt. Har hunnit med mycket. Målat o målat, varit till Stockholm på fest, Stockholm igen med fam och även kryssning. Varit till High chaparall och ULLARED alltid lika roligt. Men är helt slut när man kommer hem men nöjd.
Även hunnit med Karlstad till goa vänner, mycket skratt denna kväll, och go mat o dryck tack.
Det bästa med semester tycker jag är att man inte har en massa tider att passa, bara att få vaaa...livet dää.
Snart ändring på det, jisses hur ska man komma upp på morgonen hmmm...

Framme

Laddad och klar

cowboyer överallt

Mycket dans och vackra klänningar i mexicostaden

Mexicogänget

Indiandans

Vackra kläder

Hanna med indiantjejerna

Pontus med gänget dom träffade

Tuffa tag hua

Hela gänget

Koncentrerad, golf på ullared

Ifrån Stockholm roligt hade vi

Allt för idag

Sol,målning

Hua börjar få panik att man inte hinner klart det man tänkt sig innan man börjar jobba. Nu har vi målat i 2 dagar men det tar sig, inte mycket kvar för i år. Resten tar vi nästa sommar.  Igår kväll tog vi en cykeltur med Pontus till Degernäs på kvällen, för ett kvällsbad brr(inte jag ). Hanna är med pappa och Linda till Göteborg några dagar på en tripp. Det var mysigt igår efter badet fortsatte vi cykla efter älven och och ner till¨samhället för en glass. Vart sittande där och kollade på folk som är ute och åker i sina fina bilar, fina soliga dagar.
När vi kom hem såg inte Pontus så pigg ut, han hade hög feber senare på kvällen. Inte roligt när det är så varmt ute. Hög feber under natten, ingen feber idag än så länge men huvudvärk.
Pontus har legat och vilat idag  och vi MÅLAT MÅLAT.

Kvällsdopp vid degernäs

Barnerns kusin på besök, vilket charmtroll

RSS 2.0