Allt i allo dag

Julafton var supergo o mysig och relativt lugn. Vi började morgonen med julfrukost hos jonas bror och fru, mysigt att träffa alla. Sedan bar det hem och packa o duscha och iväg till mor o far. Där vi var hela dagen med mat och kalle anka. Ho ho sedan kom tomten med alla klappar. Cindy tyckte det var spännande - barnens kusin.
Det var ett glädjeskrik när hon fick se tomten i fönstret.
Hem med vovvarna dom var helt slut så dom fick sova. Men vi åkte vidare till Jonas far och sambo, där var det klappar igen och lite skinkmacka på kvällen.
Senare kom vi hem och då intog lugnet vid braskaminen och päs i soffan. Borta bra men hemma bäst.

Juldagen ha ha då kom vi inte ur soffan en riktigt päsardag. Endast när jag var ur soffan var när det var matdags och toabesök, sedan soffan igen och mycket filmer på tv hela dagen. Fastän det var soffa hela dagen så vart det att sova middag en sväng i soffan givetvis zzz gött. Senare på kvällen vart det mera film men då tog jag tag i min nya bok och läste till småtimmarna.

Idag har varit en mera grejsardag, tvättat lite, plockat, och tog tag i alla pärmar med räkningar. Har sorterat och rensat inför ett nytt räkningsår.
Känns riktigt gött. Och idag kom en god vän till oss på besök som vi inte träffat på länge, det var roligt att få prata lite.

Några veckor innan jul så börjas det med chokladaskar på jobbet, fika,hemmagjort godis och alla julbord. Sedan kommer julen mera äta. Nej nu jädrar måste träningsskorna på och ut och gå och röra på sig. Måste komma igång igen. Måste måste....

Så nu ska jag ut med hundarna en sväng o gå en promenad i mörkret. Vi höres

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0