Snart jul

Tjohoo nu närmar det sig jul, julstämningen börjar komma. Granen på plats - paketen under granen - och lite snö ute - mysigt. Bara att jobba några dagar till och sedan semester, ska bli så skönt att bara få vara.
Under veckan så har det varit julbord igen, möte och det var på Boda Borg. Och så en mysig helg med julklappsinköp och mys.
Till veckan är det julbord på dagis det brukar och vara mysigt med alla dom små barnen, mycket mys nu ha ha.

Har idag fixat lite ärenden och varit till mor o far på fika.
Läste idag att Happy Walk gått i mål i Thailand. För dom som inte vet så är det ett gäng ungdomar ifrån Karlskoga som har gått 90 mil  i Thailand för att samla in pengar till ett barnhem i Thailand. Och nu är dom framme får rysningar så duktiga dom vart. Vilka härliga bilder dom hade tillsammans med barnen.  Helt otroligt. Har varit spännande att följa deras resa. Susanne åkte dit i torsdags för att hinna ner och möte bla sin dotter och hela gänget vid målgång.

Hemma hos oss så är det jonas som fixar mat för det mesta, han är duktig på det. Jag kan inte laga mat och tycker inte det är roligt. Men idag skulle jag steka pannkakor ja hua vad ska man säga. Jisses vilken röra barnen och jag hade roligt himmel vad vi skrattade och torkade tårarna.
Det fastnade och kletade såg ut som ett slagfält aaaaa. Hanna tog över och det vart bra pannkakor så vi fick mat. MATLAGNING HAR ALDRIG VARIT MIN GREJ, OCH KOMMER INTE BLI DET HELLER.

Nej nu lite te eller glögg. Det blir nog te har blivit en del glögg under all paketinslagning i helgen

Lycka till därute vänner med allt julstök



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0