VÅR

Hej hopp jag har inte skrivit på ett tag för jag har inte haft orken, har inget att skriva. Men nu börjar energin att komma tillbaka igen. Det har väl inte hänt så mycket sen sist.

Har varit på utbildning med jobbet, det var en rolig dag. Alltid roligt att få göra något annat. Var på ett pappersbruk i Mariestad kanske inte låter så intressant , men det var det. Vi fick se allt ifrån när vi lämnar papper hemma i kvarteret i återvinningen, tills det töms hos dom. Och hela processen ifrån tvättning av papper tills det kommer ut nya fina rullar som blir förpackade och klara att åka ut till affärer igen mycket intressant dag och go mat.
Barnen har haft ett gött och lugnt sportlov det var välbehövligt för dom, snart nya tag till nästa lov.

Häromdagen skulle vi o handla som vanlig, men när vi kommer bortanför oss på vägen så får vi se att det brinner. Vi trodde dom eldade ris men vi visste att ingen bodde i huset. När vi åkte förbi fick vi se ååå shiiit det brinner i en bil, och så fick vi se min goe kömpis hade stannat och satt o ringde. Så vi vände tillbaks och stannade. När vi stannat får vi se henne vinka, kom kom så vi sprang.
Där sitter en man brevid bilen och har väl fjuttat på den. Dom frågade om han ville ha hjälp därifrån , men det ville han inte. Han var trött på detta och på människor.
Kömpisen hade ring efter brankåren så det var bara att vänta. Vi vågade inte springa fram och hjälpa honom för vi visste att bilen kunde explodera när som helst. Det fräste och small ikring bilen. Det började fjutta eld i uthuset också så vi hade lite panik.
När brandkåren kom så var vi nog lite chockade både hon o jag så brandbilen han knappt stanna, jag var nästan inne i brandbilen. Och sa att vi vågar inte gå fram för bilen kan EXPLODUTTA när som helst. Ja jisses undra vad dom trodde och tyckte. Men dom fixade det vet ej hur det gick för honom....

Igår så var hela familjen till Örebro och shoppade,åt o fikade, en mysig och lugn dag. Fast resan in började med att vi fick se en krockad polisbil med band runtomkring. Och det stod även poliser kvar vid bilen när vi åkte hem på eftermiddagen hmm det händer lite.

Idag en slöardag, gött väder igen så det har blivit en långpromenad med hundarna. Jag har hittat ett gärde som är så bra för hundarna att springa på. Dom sprang runt som korna gör när dom får komma ut på våren, härligt att se dom.
Men nu blir det nog lite te och hänga tvätt.
 Ha de så gött och hoppas vädret håller i sig
TJING



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0