Piggare

Hallojsen där ute vänner det var ett tag sedan. Jag har inte haft ork, lust eller energi till att skriva här på ett tag. Men nu börjar piggheten att smyga sig på igen - härligt - underbart.
Det har väl inte hänt så mycket jobbar som vanligt och det bara rullar på med allt. Mycket på jobbet och mycket för barnen i skolan. Men nu är våren här det är så skönt.
I helgen så har vi bara slappat, barnen har inte varit hemma. Vi är inte van med det , känns konstigt.  Man börjar fatta att barnen börjar bli stora hjälp, vad ska man hitta på. Det finns mycket men man är helt slut när helgen kommer. Lite gott vin och mat på fredagen, startade upp lördagen med förmiddagsfika hos våra goa vänner. Mysigt att få sitta och prata lite, man hinner ju inte med det nu för tiden. Alla har mycket runt om sig. Senare på kvällen så vart vi spontant inbjudna till andra vänner på mat o vin.
Då följde några mer vänner med ditt och det vart en rolig kväll med mycket skratt.
Idag är det bara slappning igen och lite städning o röjjning inför en ny vecka. Bara att ladda om batterierna.
Till veckan har vi lite roligt på schemat som jag nog berättar senare.
Åter igen härligt med våren ljusare, lättare kläder, lättare att komma upp på morgonen, och ljust när man åker hem ifrån jobbet underbart. Lite glada påskfärger i affärerna.
Nej dax för städning.... vi höres

Ha de
Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0